search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:17
MENU CLOSE

Hellenic Train: Ακυρώνονται τελικά δρομολόγια του Προαστιακού λόγω της νέας βλάβης στην τηλεδιοίκηση στο ΣΚΑ – Νέα ανακοίνωση

04.10.2023 18:41
ose

Σύγχυση επικρατεί σήμερα (4.10.2023) με τα δρομολόγια του Προαστιακού, καθώς η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται μερικά από αυτά. Όπως αναφέρει σε νέα ανακοίνωση λόγω της βλάβης που έχει προκύψει στην τηλεδιοίκηση στο ΣΚΑ (Συγκοινωνιακό Κέντρο Αχαρνών) έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Η αρχική ανακοίνωση έκανε λόγο για καθυστερήσεις.

Πιο αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train στο Χ (πρώην Twitter), τα δρομολόγια του Προαστιακού που ακυρώνονται είναι τα 4232 & 4237 (Α. Λιόσια- Κάντζα- Α. Λιοσια), 1320 (Αθήνα-Κιάτο) και 1325 (Κιάτο- Πειραιάς) ενώ τα δρομολόγια 4241 & 4240 (Κάντζα- Α. Λιόσια- Κάντζα) καταργούνται μερικώς στο τμήμα Νερατζιώτισσα- Α. Λιόσια- Νερατζιώτισσα.

Αλαλούμ και το πρωί

Η βλάβη στην τηλεδιοίκηση στο ΣΚΑ το έθεσε εκτός λειτουργίας περίπου λίγο μετά τις 16:00, με την Hellenic Train να ανακοινώνει αρχικά ότι αναμένονται καθυστερήσεις και στη συνέχεια να κάνει γνωστές τις παραπάνω ακυρώσεις δρομολογίων.

Αλαλούμ επικράτησε και το πρωί με τα δρομολόγια της Hellenic Train, καθώς τα τρένα του Προαστιακού περνούσαν μόνο μεταξύ Κάντζας – Μεταμόρφωσης.

Διαβάστε επίσης:

Η καθέλκυση της φρεγάτας «ΚΙΜΩΝ» στα ναυπηγεία Λοριάν της Γαλλίας (Video)

Γιάννης Ιωαννίδης: Οι εκρήξεις, τα γούρια, οι ατάκες και το… σακάκι του θρυλικού «ξανθού» (Videos)

Κτηνωδία στα Χανιά: 71χρονος σκότωσε σκύλο δίνοντάς του φόλα μπροστά σε γείτονες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:16