search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:11
MENU CLOSE

Ντάνη Γιαννακοπούλου: O «Έρωτας Φυγάς», η προσωπική της ζωή και το …ατελείωτο κλάμα (Video)

04.10.2023 11:57
DANI-GIANNAKOPOULOU

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η πρωταγωνίστρια του «Έρωτας Φυγάς» ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων ήθελε από μικρή να γίνει ηθοποιός, αν και μπήκε σε σχολή ΜΜΕ, με τους γονείς της να μη χαίρονται που επέλεξε την υποκριτική τελικά.
Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, είπε ότι ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή το σύντροφό της, σημειώνοντας «είμαστε έναν χρόνο παντρεμένοι, είμαστε μαζί δέκα. Με το που τον είδα ήξερα ότι κάτι συμβαίνει εδώ. Άκουγε, με κοίταγε στα ματία και με ρωτούσε. Επικοινωνούμε, είναι παρών».

Καθώς ο σύζυγός της δε σχετίζεται με το χώρο της υποκριτικής, η Ντένη Γιαννακοπούλου παραδέχτηκε ότι δε θα ήθελε να μπλέξει με άνθρωπο του χώρου για δύο λόγους.
«Θα ζήλευα πάρα πολύ αν ο σύντροφός μου ήταν ηθοποιός, δεν θα άντεχα να κάνει αυτή τη δουλειά. Οι ηθοποιοί έχουμε ένα μεγάλο “εγώ” που μας κατατρώει και εμάς και τη σχέση μας και νομίζω ότι είναι πιο ενδιαφέρον να είσαι με έναν άνθρωπο που έχει άλλες προσλαμβάνουσες, εξελίσσεσαι κι εσύ».

Αναφερόμενη στον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στον «Έρωτα φυγά» επεσήμανε:
«Οφείλουμε να νιώθουμε ένα βάρος όταν οι ηθοποιοί αναλαμβάνουμε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Είχα πάει ένα ταξίδι και είχα περάσει από πολλές οντισιόν, είχα δύο προτάσεις αλλά δεν ήμουν ενθουσιασμένη. Με πήραν για τον “Έρωτα φυγά” και έκανα τρεις οντισιόν. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι ένας πολύπλευρος ρόλος. Από τη μία είμαι μία ταλαιπωρημένη γυναίκα που έχει βιώσει βία και από την άλλη είμαι δυναμική».

Για το πώς καταφέρνει να κλαίει στις επίμαχες σκηνές ανέφερε ότι ανασύρει από τη μνήμη της πράγματα που δεν την πονάνε πια και μπορεί να τα αντιμετωπίσει.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση: Φαντασμαγορική συναυλία στο Ηρώδειο για τα 50 χρόνια καριέρας της (photos/videos)

Κωστής Μαραβέγιας: «Η ζήλια είναι σαν τρύπα που σε ρουφάει – Από υπερβολικές σκηνές ξεκινούν οι γυναικοκτονίες» (Videos)

Εντ Σίραν: Μετά από συναυλία κάπνισε τόσο πολύ χόρτο με τον Snoop Dogg που «δεν μπορούσε να δει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:11