search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 22:50
MENU CLOSE

Βόλος: «Είναι γυναίκα μου, κτήμα μου» – Χτύπησε κι εμένα, καταγγέλλει γειτόνισσα (Video)

24.09.2023 20:17
bia new

Φρίκη προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα όσα βίωνε από το σύζυγό της η 22χρονη στο Βόλο και η 2χρονη κόρη τους.

Φυλακισμένη για δύο χρόνια μέσα στο σπίτι τους, απομονωμένη από τους γείτονες, την παρακολουθούσε με κάμερα ακόμα και όταν έβγαινε στην αυλή.

Γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, έκανε λόγο για μία τρομοκρατημένη γυναίκα, την οποία η γειτονιά είχε δει ελάχιστα όλα αυτά τα χρόνια.

«Έβγαινε λίγο μέχρι την αυλή 5 με 10 λεπτά με την παρουσία μιας κάμερας, την παρακολουθούσε και έμπαινε ξανά στο σπίτι», δήλωσε χαρακτηριστικά γειτόνισσα του ζευγαριού στον Βόλο, κάνοντας λόγο για μία τρομοκρατημένη γυναίκα, την οποία η γειτονιά είχε δει ελάχιστα όλα αυτά τα χρόνια.

Ο εφιάλτης της 22χρονης μητέρας αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη όταν γείτονες κινητοποιήθηκαν ακούγοντας τις κραυγές της από το εσωτερικό του σπιτιού. Ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι γειτόνισσες ενωμένες τον κράτησαν στο σημείο.

«Έφτασε στα όριά της και ακούστηκε και φώναζε. Τις άλλες μέρες έκλαιγε βουβά. (…) Με απειλούσε, με χτύπησε, μου είπε ‘‘φύγε από το σπίτι μου, γυναίκα μου είναι, δικιά μου, είναι κτήμα μου” (…) Του είπα ”δεν πας πουθενά, θα περιμένεις εδώ να έρθει η Αστυνομία και τότε κράτησε τα χέρια και μου έριξε μια κουτουλιά (…) Αυτός το μόνο που είπε είναι ”θα βγω και θα σας σκοτώσω”», ακούγεται να λέει η γειτόνισσα.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Είδε τη γειτόνισσα μέσα στο σπίτι της live από το κινητό

Τραγικό φινάλε: Σε χαράδρα βρέθηκαν ο πατέρας και ο γιος που αγνοούνταν στην Άρτα

Στη Λάρισα ο Κικίλιας ενόψει της νέας κακοκαιρίας – Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 22:46