search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:38
MENU CLOSE

Λαμία: Είδε τη γειτόνισσα μέσα στο σπίτι της live από το κινητό

24.09.2023 19:23
KINHTO

Η προηγμένη τεχνολογία με ασύρματη μετάδοση από κάμερες ασφαλείας των εικόνων μέσα από το σπίτι της, βοήθησε μια γυναίκα στη νότια Λαμία, να λύσει το «μυστήριο» με τα εξαφανισμένα κοσμήματά της, αλλά και να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ο άνθρωπος που τα είχε αφαιρέσει.

Όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής, όταν στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας μια γυναίκα κάλεσε να καταγγείλει ότι εκείνη τη στιγμή μια άγνωστη γυναίκα με μαύρα ήταν μέσα στο σπίτι της στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Όπως μεταδίδει το lamiareport, την είχε δει μέσα από το κινητό της, καθώς είχε βάλει ασύρματες κάμερες μετά από τη μυστηριώδη εξαφάνιση κάποιων κοσμημάτων της.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, έφτασαν γρήγορα στο σημείο όπου πράγματι, εντόπισαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω μια γυναίκα.

Όπως αποδείχτηκε δεν ήταν κάποια τυχαία γυναίκα που… έτυχε να βάλει στόχο το συγκεκριμένο σπίτι, αλλά μια γειτόνισσα! Η δράστιδα είχε καταφέρει να αποσπάσει τα κλειδιά του σπιτιού από μια άλλη γειτόνισσα, ηλικιωμένη, στην οποία τα είχε εμπιστευτεί η ιδιοκτήτρια. Έτσι μπορούσε να μπαίνει ανενόχλητη και να μην υπάρχει ούτε ίχνος διάρρηξης.

Επάνω της βρέθηκαν 100 ευρώ που είχε προλάβει να αφαιρέσει από το σπίτι, τα οποία κατασχέθηκαν και επεστράφησαν στην νόμιμη κάτοχό τους, ενώ φέρεται να ήταν η δράστιδα και της προηγούμενης κλοπής κατά την οποία είχαν χαθεί τα κοσμήματα.

Η συλληφθείσα, σύμφωνα με πληροφορίες, δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς ότι είναι κλεπτομανής, ενώ αναμένεται να σχηματιστεί σε βάρος της σχετική ποινική δικογραφία.

Διαβάστε επίσης:

Τραγικό φινάλε: Σε χαράδρα βρέθηκαν ο πατέρας και ο γιος που αγνοούνταν στην Άρτα

Στη Λάρισα ο Κικίλιας ενόψει της νέας κακοκαιρίας – Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη

Κακοκαρία: Ήχησε το 112 σε βορειοανατολική Αττική και Εύβοια – «Προσοχή τα ακραία φαινόμενα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:37