search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:11
MENU CLOSE

Προθεσμία έλαβε ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 34χρονη από το Καμερούν

04.10.2023 14:48
viasmos new

Αντιμέτωπος με τις ανακριτικές αρχές αναμένεται να βρεθεί αύριο έπειτα από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε πριν από λίγο ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι επί δύο χρόνια βίαζε και εξέδιδε μια γυναίκα με καταγωγή από το Καμερούν. Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες στάση που αναμένεται να κρατήσει και αύριο στην ανάκριση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο 40χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε απειλές και σωματική βία, να προέβαινε συστηματικά σε βιασμούς και να εξέδιδε την άτυχη κοπέλα έναντι αμοιβής, παρακρατώντας για τον ίδιο χρηματικά ποσά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες τις καταγγελίες αυτές φέρεται να επιβεβαίωσαν μάλιστα και μάρτυρες οι οποίοι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με την καταγγέλλουσα.

Διαβάστε επίσης:

Λούτσα: Δύο συλλήψεις για την εξαπλή εκτέλεση – Οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της υπόθεσης

Δικαστική Αστυνομία: Προκήρυξη 500 οργανικών θέσεων – Η προθεσμία και τα κριτήρια

Η συγκλονιστική ιστορία της 13χρονης, που γέννησε στις τουαλέτες Κέντρου Υγείας σε νησί των Κυκλάδων – Τι είπε γιατρός στο topontiki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:11