search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:55
MENU CLOSE

Λούτσα: Δύο συλλήψεις για την εξαπλή εκτέλεση – Οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της υπόθεσης

04.10.2023 14:14
ARTEMIDA_MAKELEIO

Στην εξιχνίαση του πολλαπλού φονικού με θύματα έξι Τούρκους, που σημειώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου στην Λούτσα, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Όπως ανακοίνωσε ο Διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, κατά την παρουσίαση της υπόθεσης, που έγινε σήμερα στο Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνελήφθησαν δύο άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 32χρονο Τούρκο που είχε συλληφθεί λίγη ώρα μετά την διάπραξη των δολοφονιών καθώς ετοιμαζόταν να ταξιδέψει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Μυτιλήνη, και για έναν 28χρονο, επίσης Τούρκο, που συνελήφθη χθες το πρωί στον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κατά τη σύλληψη και των δυο ατόμων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα και παπούτσια που φορούσαν κατά την τέλεση των δολοφονιών.

Διαβάστε επίσης:

Η συγκλονιστική ιστορία της 13χρονης, που γέννησε στις τουαλέτες Κέντρου Υγείας σε νησί των Κυκλάδων – Τι είπε γιατρός στο topontiki.gr

Δομοκός: Σοβαρό τροχαίο με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παιδί 2,5 χρονών – Έπεσε πάνω σε κολόνα

Μακελειό στη Λούτσα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των έξι Τούρκων – Το μεσημέρι οι ανακοινώσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28