search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:41
MENU CLOSE

Λούτσα: Βρέθηκε DNA και αποτυπώματα του τούρκου συλληφθέντα στο αυτοκίνητο – Τους οδήγησε σε ενέδρα (videos)

15.09.2023 15:46
artemida_loutsa_1509_1920-1080_new

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της μαφιόζικης επίθεσης με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα, καθώς εντοπίστηκε DNA και αποτυπώματα του 32χρονου τούρκου συλληφθέντα στο αυτοκίνητο των έξι θυμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο Open, τα αποτυπώματά του βρέθηκαν στη θέση του οδηγού, με τις αρχές να εκτιμούν πως ήταν το πρόσωπο που τελικά παγίδευσε τα έξι θύματα, λέγοντάς τους πως θα τους απομακρύνει από το κρησφύγετό τους, επειδή κινδυνεύουν.

Οι αρχές θεωρούν ότι ο 32χρονος -ο οποίος συμμετείχε σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών- εμφανίστηκε στα έξι θύματα ως «σωτήρας», ενώ στην πραγματικότητα οδήγησε το αυτοκίνητο στο σημείο που είχε γίνει η προ συνεννόηση με τους εκτελεστές. Επίσης, η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο 32χρονος να πήρε και μέρος στην εκτέλεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων έχουν αρχίσει να «μιλούν» και προκύπτουν κι άλλα πρόσωπα που επίσης έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη δολοφονία. 

Ίχνη Γκιουλενιστών «βλέπει» ο τουρκικός Τύπος

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μαρίας Ζαχαράκη για το Open, ο τουρκικός Τύπος «βλέπει» ίχνη του FETO στην εκτέλεση.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ρεπορτάζ, ο 32χρονος Σουλεϊμάν Νταλγκίτς πιστεύεται ότι ήταν πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας (ΜΙΤ) και είχε απολυθεί από τη δουλειά του, επειδή ήταν μέλος της οργάνωσης των γκιουλενιστών FETO.

Διαβάστε επίσης:

Αισχροκέρδεια οποιαδήποτε αύξηση τιμών στα οπωροκηπευτικά λόγω της κακοκαιρίας Daniel, λέει το υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης

Άγριο ξύλο στη Λαμία – Πάνω από 40 άτομα πλακώθηκαν με λοστάρια (Video)

Πειραιάς: 68χρονος σκότωσε 39χρονο για μία θέση πάρκινγκ – Συνελήφθη ο δράστης (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:41