search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:15
MENU CLOSE

Πειραιάς: 68χρονος πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο πάρκινγκ – «Τώρα σε τελείωσα…» (videos)

15.09.2023 14:27
peiraias_dolofonia_pirovolismoi_1509_1920-1080_3_new

Στη σύλληψη ενός 68χρονου άνδρα που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε έναν 39χρονο, προχώρησε η αστυνομία, στον Πειραιά. Το θύμα ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το υπαίθριο πάρκινγκ που δούλευε το θύμα, στην οδό Πραξιτέλους, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άντρες σχετικά με τη λειτουργία του πάρκινγκ.

Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στην πλάτη.

Ο 68χρονος, μετά από τη δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Μετά τη σύλληψή του, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Με έβριζε, με έφτυνε, ενώ εγώ του ζητούσα να μη βάζει τα αμάξια εκεί. Σήμερα δεν πήγαινε άλλο».

Το θύμα μετακομίσθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

«Τώρα σε τελείωσα…»

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης προκαλούσε συχνά καυγάδες στη γειτονιά και αφότου πυροβόλησε τον 39χρονο φώναξε «τώρα σε τελείωσα…».

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ζήτησε το λόγο από το θύμα για μια θέση στάθμευσης στο διπλανό πάρκινγκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive», κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι «κάποια στιγμή το περιμέναμε ότι θα συμβεί, παρά τις συνεχείς μας προτροπές να ηρεμήσει».  Περιγράφοντας το προφίλ του, ανέφεραν ότι ο 68χρονος ήταν αρκετά μοναχικός, δεν είχε οικογένεια, ζούσε μόνος του. Δεν είχε επαφές με κανέναν.

«Τον σκότωσε για μία θέση πάρκινγκ»

Για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα και λογομαχούσε με τους γείτονες για ασήμαντους λόγους κάνει λόγο γυναίκα που γνώριζε τον ηλικιωμένο δράστη.

«Γύρω στη 1 παρά τέταρτο ακούμε πυροβολισμούς. Ο κρότος ήταν πολύ δυνατός. Ακούω φωνές» εξηγεί η γυναίκα στο protothema.gr. «Τον έφαγαν. Βλέπω τον γείτονα με το δίκανο να έχει βγει. Τραβάει μία στο παλικάρι και γυρνάει ξανά πίσω. Οπλίζει και του δίνει τη χαριστική βολή», περιγράφει.

Άλλη γυναίκα μίλησε στο protothema.gr για τον δράστη, λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος που «δημιουργούσε συχνά προβλήματα. Έπεφτε στον δρόμο».

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel – Αγοραστός: «Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών, κανείς δεν μπορεί να πει ότι όλα πήγαν τέλεια»

Θεσσαλία: Κλειστά τα σχολεία και την επόμενη εβδομάδα

Θεσσαλικός κάμπος: Η χώρα μετρά τις πληγές της σε υγεία, παιδεία, μολύνσεις, υποδομές, ζωική – αγροτική παραγωγή και ακρίβεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:15