search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:48
MENU CLOSE

Αύγουστος Κορτώ κατά Θάνου Ασκητή: Ομοφοβικός εμετός, σκουπιδαριό – Δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος ούτε για συνέλευση πολυκατοικίας

05.10.2023 20:29
korto- askitis 665- new

Άστραψε και βρόντηξε ο γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ κατά του σεξολόγου Θάνου Ασκητή, με αφορμή τις δηλώσεις του στο Mega ότι «“ζευγάρι” είναι ο άνδρας και η γυναίκα που κυοφορούν και γεννούν».

Με ανάρτησή του στο facebook ο Αύγουστος Κορτώ ανέφερε:

«Ο γνωστός τηλεοπτικός “σεξολόγος” και διαβόητος ψευδοεπιστήμονας (οι θεωρίες του είναι όλες για τα μπάζα, κι ο Dr. Phil μπροστά του νομπελίστας), που δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος ούτε για συνέλευση πολυκατοικίας, έκανε άλλον ένα ομοφοβικό εμετό (αφού τον πειράζουν οι γκέι, τι τους βάζει στο στόμα του;), και δήλωσε ότι οι ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες δεν είναι αληθινές οικογένειες.

 Όταν έχεις να κάνεις με τέτοιο σκουπιδαριό, δεν ανοίγεις κουβέντα, δεν αναλύεις ντεμέκ επιχειρήματα – ο αντίλογος είναι χαμένος χρόνος. Πιστεύεις ότι δυο μανάδες με το παιδί τους δεν είναι οικογένεια; ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ. Τράβα να δεις καμιά τσόντα, να μάθεις πώς είναι ο οργασμός».

Σημειώνεται ότι ο Θάνος Ασκητής είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 53 θάνατοι και 36 διασωληνωμένοι – Ένας θάνατος από γρίπη

Γιάννης Ιωαννίδης: Σε λαϊκό προσκύνημα στο «Παλέ» η σορός του – Το τελευταίο «αντίο» στον θρυλικό  «Ξανθό»

Προσφυγή κατά Μπέου: Το Εφετείο επιδίκασε 1,5 εκατ. ευρώ σε βάρος του Βόλου – Παπαπέτρος: «Θα τα πληρώσεις ή θα στείλεις πάλι φιλάκια;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42