search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:31
MENU CLOSE

Προσφυγή κατά Μπέου: Το Εφετείο επιδίκασε 1,5 εκατ. ευρώ σε βάρος του Βόλου – Παπαπέτρος: «Θα τα πληρώσεις ή θα στείλεις πάλι φιλάκια;»

05.10.2023 17:52
papapetros-mpeos

Με τη γνωστοποίηση απόφασης του Εφετείου Λάρισας, το οποίο επιδίκασε σε βάρος του Δήμου Βόλου ποσά που ξεπερνούν το 1.500.000,00 ευρώ, απάντησε ο Νίκος Παπαπέτρος στον Αχιχλλέα Μπέο και στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε μετά τη δήλωσή του, στην οποία τον αποκάλεσε «χασοδίκη».

Ο κ. Παπαπέτρος εκπροσώπησε νομικά στο Εφετείο την πλευρά των πολιτών, που στράφηκαν ενάντια στον Δήμο Βόλου, ο οποίος είχε κερδίσει πρωτόδικα την υπόθεση.

Ο Νίκος Παπαπέτρος ρωτά τον απερχόμενο Δήμαρχο Βόλου, «θα την πληρώσεις την απόφαση; Ή θα μας στείλεις πάλι φιλάκια και θα επιβαρυνθεί ο Δήμος τόκους και δικαστικές δαπάνες, όπως έγινε και με την ΕΡΓΗΛ, αλλά και με την υπόθεση δαγκώματος συμπολίτη μας από σκύλο;»

Η δήλωση του κ. Παπαπέτρου:

«Απαντώντας, δήθεν, ο Δήμαρχος Βόλου (αν ο ίδιος το θεωρεί απάντηση!) στα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε μηνύσεις που υποβλήθηκαν για διάπραξη σοβαρότατων ποινικών αδικημάτων που έχουν σχέση με τη διαχείριση του Πανθεσσαλικού σταδίου, επιτέθηκε πάλι στο πρόσωπό μου με τους γνωστούς χαρακτηρισμούς του τύπου «χασοδίκης» κλπ, επικαλούμενος μάλιστα και δικαστικές υποθέσεις τις οποίες χειρίσθηκα ως δικηγόρος και είχαν αρνητική έκβαση. Μάλλον, δεν έχει κατανοήσει ότι η ικανότητα ενός νομικού δεν κρίνεται από το αποτέλεσμα της δίκης, καθόσον δεν μπορεί να εκπροσωπεί πάντα εντολείς που έχουν δίκαιο, αλλά από τον ίδιο το χειρισμό της υπόθεσης. Δεν κατανοεί επίσης ότι δεν ζητώ την ψήφο του Βολιώτικου λαού ως δικηγόρος, αλλά ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Παρά ταύτα, επειδή αναφέρθηκε σε κάποιες υποθέσεις, θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι αυτές δεν κρίνονται μόνο σε πρώτο βαθμό, αλλά και σε δεύτερο. Και του γνωστοποιώ, επειδή μάλλον δεν το έχει πληροφορηθεί ακόμη, ότι πριν λίγες μέρες εκδόθηκε απόφαση από το Εφετείο Λάρισας (σε υπόθεση που είχε κερδίσει πρωτοδίκως ο Δήμος) που έκανε δεκτή έφεση των εντολέων μου και επιδίκασε σε βάρος του Δήμου Βόλου ποσά που με τους τόκους ξεπερνούν το 1.500.000,00 ευρώ.

Και ερωτώ τον απερχόμενο Δήμαρχο Βόλου:

Δήμαρχε τι θα κάνεις;

Θα την πληρώσεις την απόφαση; Ή θα μας στείλεις πάλι φιλάκια και θα επιβαρυνθεί ο Δήμος τόκους και δικαστικές δαπάνες, όπως έγινε και με την ΕΡΓΗΛ, αλλά και με την υπόθεση δαγκώματος συμπολίτη μας από σκύλο;».

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες Belharra: «”Κλείνουν” Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο – Δεν περνάει τίποτα», είπε ο αντιναύαρχος Εγκολφόπουλος (video)

Μακελειό στη Λούτσα: «Όταν είναι έτοιμα τα παιδιά ειδοποίησέ με» – Τα μηνύματα που έστελνε ο 32χρονος στην Τουρκία

Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακίστηκε ο 74χρονος που σκότωσε τον γείτονά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:31