search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:45
MENU CLOSE

Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακίστηκε ο 74χρονος που σκότωσε τον γείτονά του

05.10.2023 16:11
agios panteleimonaw egklima- new

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 74χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο γείτονά του και τραυμάτισε τη σύζυγο του θύματος, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο 74χρονος κατηγορούμενος διέπραξε το έγκλημα τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μετά από γιορτή της οικογένειας του 50χρονου για τα γενέθλια της κόρης του, στην οποία ήταν προσκεκλημένος ο δράστης, είχε πάει στο σπίτι του θύματος και είχε πυροβολήσει στο κεφάλι τον άντρα, ενώ στην συνέχεια είχε στραφεί και κατά της γυναίκας, τραυματίζοντας την.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε με αυτεπάγγελτα διορισμένη από τον ανακριτή δικηγόρο και σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβε ενώπιον του δικαστικού λειτουργού όσα είχε ισχυριστεί προανακριτικά. Ο ηλικιωμένος φέρεται να ισχυρίστηκε πως στράφηκε κατά του 50χρονου γιατί θεώρησε πως το θύμα τού έριξε κάποια ουσία στο ποτό του.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες Belharra: «”Κλείνουν” Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο – Δεν περνάει τίποτα», είπε ο αντιναύαρχος Εγκολφόπουλος (video)

Μακελειό στη Λούτσα: «Όταν είναι έτοιμα τα παιδιά ειδοποίησέ με» – Τα μηνύματα που έστελνε ο 32χρονος στην Τουρκία

Πλημμύρες: Συναγερμός για επικίνδυνα χημικά στα μολυσμένα νερά των πληγεισών περιοχών (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:42