search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 05:55
MENU CLOSE

Μακελειό στη Λούτσα: «Όταν είναι έτοιμα τα παιδιά ειδοποίησέ με» – Τα μηνύματα που έστελνε ο 32χρονος στην Τουρκία

05.10.2023 15:28
LOUTSA_229_new

Περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για το μακελειό στη Λούτσα και τον ρόλο του 32χρονου που έχει συλληφθεί και φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο στην εκτέλεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, o 32χρονος φαίνεται να είναι το πρόσωπο που ήταν σε επαφή με την Τουρκία καθώς υπάρχουν δύο μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο που αποδεικνύουν και την επαφή του με τον κεντρικό καθοδηγητή στην Τουρκία.

Το ένα μήνυμα από αυτά ανέφερε «Όταν είναι έτοιμα τα παιδιά ειδοποίησε με». Το δεύτερο μήνυμα «Πες μου πότε φτάνεις να στείλω τα παιδιά».

Η αστυνομία ερευνά και το κινητό τηλέφωνο του 28χρονου, του δεύτερου ατόμου που συνελήφθη από τους αστυνομικούς όπου σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ περιλαμβάνει επίσης σημαντικές πληροφορίες.

Ερευνούν και άλλα πρόσωπα

Την ίδια ώρα, ένας ευρύτερος κύκλος προσώπων βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών προκειμένου να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι εκτελεστές χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι βρίσκονται στην Ελλάδα ή έχουν καταφέρει να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στους έξι που είχαν βρει καταφύγιο σε σπίτι στη Λούτσα υπήρχαν δυο πρόσωπα που είχαν αναλάβει τον ρόλο του φύλακα, και ήταν και τα δυο πρόσωπα που έμειναν πίσω στο σπίτι και φαίνεται ότι έχουν να πουν πολλά για τους υπόλοιπους εκτελεστές.

Τη Δευτέρα θα απολογηθούν

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία/οπλοχρησία ασκήθηκε από τον ανακριτή στους δύο Τούρκους που συνελήφθησαν για το μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα. Και οι δυο κατηγορούμενοι ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν τη Δευτέρα ενώ αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στο φονικό υποστηρίζοντας πως ένα δααχτυλικό αποτύπωμα δεν αποδεικνύει κάτι.

Διαβάστε επίσης:

Πλημμύρες: Συναγερμός για επικίνδυνα χημικά στα μολυσμένα νερά των πληγεισών περιοχών (Video)

Κρήτη: Τραγωδία στο Νοσοκομείο Χανίων – Άνδρας έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε

Βρούτσης: Το α’ εξάμηνο του 2024 θα έχουν λυθεί τα προβλήματα στο Καυτανζόγλειο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36