search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 00:45
MENU CLOSE

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρός ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λεμεσού, Λιόρ Ασουλίν

08.10.2023 15:57
podosfairistis_israel
photo twitter @FenerGlobalOrg

O άλλοτε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λεμεσού, Λιόρ Ασουλίν, βρέθηκε νεκρός μετά από επίθεση μελών της «Χαμάς» κατά τη διάρκεια πάρτι που είχε διοργανώσει για τα 43α του γενέθλια.

Ο Ασουλίν έγινε γνωστό ότι αγνοείτο, μετά από έκκληση της αδερφής του για να βρεθεί, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα μέσα ενημέρωσης στο Ισραήλ, ο ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε τελικά νεκρός.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Λιόρ Ασουλίν, που γιόρταζε τα γενέθλιά του σε θέρετρο στο νότιο Ισραήλ, βρέθηκε νεκρός σε δάσος έπειτα από πολλές ώρες αναζήτησης.

Ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα Λεμεσού σκοτώθηκε μαζί με ακόμη 50 άτομα σε επίθεση της Χαμάς, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα ισραηλινά ΜΜΕ.

Ο Ασουλίν ξεκίνησε την καριέρα του στη Μακάμπι Χερζλίγια το 1997 και αργότερα έπαιξε στις Μακάμπι Πέταχ Τίκβα, Μπνέι Σαχνίν, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Μπνέι Γιεχούντα. Το 2007 μετακόμισε στη Χάποελ Τελ Αβίβ κι από εκεί στον Απόλλωνα Λεμεσού το 2008.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρό υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς από τους βομβαρδισμούς στη Γάζα

Συνταρακτικό video από το Ισραήλ: Οικογένεια αιχμαλώτων θρηνεί και προσπαθεί να καλυφθεί

Πόλεμος στο Ισραήλ: Στη δημοσιότητα τα ονόματα 44 νεκρών στρατιωτικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 00:42