search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:07
MENU CLOSE

«Κάτι από καμπαρέ» στην φωτογράφιση της Κριστίνα Αγκιλέρα πριν το show της στο Λας Βέγκας

11.10.2023 21:25
xtina

Η Κριστίνα Αγκιλέρα ανακοίνωσε το επερχόμενο show της στο Λας Βέγκας με μια νέα σέξι φωτογραφία στο Instagram την Τρίτη, φορώντας έναν μαύρο στενό κορσέ λανσάροντας ταυτόχρονα ένα νέο, κοντό κούρεμα σε εντυπωσιακές φωτογραφίες.

«Βυθιστείτε στον συνδυασμό τέχνης και μουσικής 💎 Φέρνω ένα οικείο, σαγηνευτικό και εκλεπτυσμένο νέο σόου στο Λας Βέγκας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η 42χρονη τραγουδίστρια του «Genie in a Bottle».

«Το @voltairelv θα μου επιτρέψει να είμαι κοντά και προσωπικά μαζί σας για μια πραγματικά μοντέρνα ανατροπή στην εμπειρία της παράστασης, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!» αναφέρει.

Η Αγκιλέρα μοιράστηκε επίσης με τους θαυμαστές της ένα βίντεο με τον εαυτό της να ποζάρει.

«Δίνει (σ.σ. αίσθηση) μπουρλέσκ ΝΑΙ 😍» σχολίασε ένας θαυμαστής στην φωτογραφία, αναφερόμενος στην ομώνυμη ταινία της Aguilera το 2010.

«Τα κοντά μαλλιά είναι 🔥 πάνω σου!» Ένας άλλος ακόλουθος του Instagram έγραψε, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Νομίζω ότι ετοιμάζει μια παράσταση σε στυλ καμπαρέ σε έναν ελαφρώς μεγαλύτερο χώρο. Είμαι ενθουσιασμένος με τα κοστούμια.»

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Χρονοπούλου: Έτσι θα την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της – «Πάρτι» στο σπίτι της με κρασιά και γαρίδες

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Αποκαλύπτει ότι ζούσαν χωριστές ζωές επί 7 χρόνια με τον Γουίλ Σμιθ

Σταμάτης Κραουνάκης: «Βασανίστηκα από τον έρωτα – Θα γράφω μέχρι να τα κακαρώσω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:07