search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:25
MENU CLOSE

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Αποκαλύπτει ότι ζούσαν χωριστές ζωές επί 7 χρόνια με τον Γουίλ Σμιθ

11.10.2023 17:53
Jada

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ έχει επιβιώσει από μια δύσκολη παιδική ηλικία, στους δρόμους της Βαλτιμόρης, αλλά και από τα σκαμπανεβάσματα μιας καριέρας στο Χόλιγουντ. Αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να την προετοιμάσει για τα Όσκαρ του 2022.

Στο κεφάλαιο του νέου της βιβλίου Worthy με τίτλο «The Holy Joke, the Holy Slap and Holy Lessons», η Τζέιντα αποκαλύπτει πώς ένιωσε να την κοροϊδεύει ο Κρις Ροκ για την αλωπεκία της και μετά να βλέπει τον σύζυγό της Γουίλ Σμιθ να του επιτίθεται σε ζωντανή μετάδοση.

Πρώτα απ ‘όλα, αυτή, όπως πολλοί θεατές στο σπίτι, δεν πίστευε ότι συνέβαινε στα αλήθεια. «Όταν ο Κρις στεκόταν ακόμα μετά, πίστεψα ότι αυτό είναι ένα σκετς», γράφει.

Η Τζέιντα μπαίνει επίσης σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία μεταξύ του Κρις και του Γουίλ, καθώς και τη δική της ιστορία με τον Κρις (αυτή ήταν η δεύτερη φορά που την κορόιδευε στα Όσκαρ, την πρώτη φορά ήταν το 2016).

Εδώ, η Τζέιντα επιστρέφει στη νύχτα της 27ης Μαρτίου 2022, σε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το Worthy, που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο. 17.

«Είχα ένα προαίσθημα ακριβώς πριν το περιστατικό στη σκηνή των Όσκαρ. Πέρασε από το μυαλό μου καθώς το πρόσωπο του Κρις Ροκ εμφανίστηκε στην οθόνη ως ένας από τους παρουσιαστές εκείνο το βράδυ. Μάλιστα, το στομάχι μου ήταν σφιγμένο. Ήταν γνωστό ότι “με χτυπούσε” — και από τη σκηνή των Όσκαρ, αλλά όχι μόνο. Αυτό συνέβη το 2016, έξι χρόνια νωρίτερα, κατά τη διάρκεια αυτού που έγινε γνωστό ως #OscarsSoWhite.

Προσπαθώντας να είμαι αισιόδοξη, είπα στον εαυτό μου, έχει περάσει πολύς καιρός, είναι τα Όσκαρ, δεν υπάρχουν πια παρεξηγήσεις και είμαι σίγουρη ότι θα φερθεί όμορφα. Αλλά μια άλλη σκέψη ήταν ότι δεν θα μπορέσει να αντισταθεί.

Όταν ο Κρις βγήκε να απονείμει ένα βραβείο, έκανε μερικά αστεία, γέλασε πολύ και, όπως τα κόμικς, αποφάσισε να εξαντλήσει τον χρόνο του στη σκηνή και βλέποντας το φαλακρό μου κεφάλι έκανε ένα χοντοκομμένο αστείο.

Όπως πίστευα, δεν μπορούσε να αντισταθεί.

Δεν ήταν λόγω της αιχμής στην αλωπεκία μου, αλλά, ειλικρινά, για τους ανθρώπους που είχα γνωρίσει και των οποίων η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη από τη δική μου. Αυτό ήταν πράγματι ένα πολύ ελαφρύ αστείο, όπως είπαν πολλοί, αλλά δεν αφορούσε εμένα. Ήμουν απογοητευμένη που η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν φαίνεται να καταλαβαίνει πόσο καταστροφική μπορεί να είναι η αλωπεκία. Η καρδιά μου ράγισε για τους πολλούς που ζουν με την ντροπή, τα παιδιά που αυτοκτόνησαν μετά από πειράγματα και κοροϊδίες από τους συμμαθητές τους. Και τώρα τα Όσκαρ, με όλη τους την πολιτική ορθότητα, έλεγαν στον κόσμο ότι είναι εντάξει να κάνει αστεία σε βάρος μιας γυναίκας που έπασχε από αλωπεκία;

Μόνο όταν ο Γουίλ φώναξε από τη θέση του στον Κρις “να κρατήσεις το όνομα της γυναίκας μου έξω από το στόμα σου” και μετά όταν το επανέλαβε, αντιλήφθηκα τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ακόμα κι έτσι, δεν είναι ξεκάθαρος ο λόγος για τον οποίο ο Γουίλ ήταν τόσο αναστατωμένος. Ζούσαμε χωριστές ζωές και ήμασταν εκεί ως οικογένεια, όχι ως σύζυγοι. Αλλά όταν ακούω τον Γουίλ να φωνάζει «σύζυγος» μέσα στο χάος της στιγμής, μια εσωτερική μετατόπιση του Oh s—. . . Είμαι η γυναίκα του! συμβαίνει ακαριαία», εξολομολογείται η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ στο βιβλίο της.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Κραουνάκης: «Βασανίστηκα από τον έρωτα – Θα γράφω μέχρι να τα κακαρώσω»

Έφη Παπαθεοδώρου: Η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της – «Σταμάτησε η καρδιά, έκανα εγχείρηση» (Video)

Νικήτας Τσακίρογλου: «Είμαι πλήρης ημερών, αισθάνομαι ότι πρέπει να αποστρατευτώ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42