search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:19
MENU CLOSE

Απών ο Βασίλης Χιώτης από τη σημερινή εκπομπή του Σκάι 100,3

12.10.2023 18:02
XIOTIS-NEW

Χωρίς τον Βασίλη Χιώτη έκανε σήμερα εκπομπή 13.00-14.00 στον Σκάι την εκπομπή «Μια του Νότη δυο του Χιώτη» ο Νότης Παπαδόπουλος.

Δεν ήταν όμως μόνος του στο στούντιο. Δίπλα του είχε τον Αντώνη Αντζολέτο με τον οποίον καλησπέρισαν στις 13.09 χωρίς την παραμικρή αναφορά στον Χιώτη και την απουσία του. Ούτε στην αρχή, ούτε κατά την αποφώνηση της εκπομπής.

Η απουσία του προκάλεσε αίσθηση έπειτα από το χθεσινό ομοφοβικό σχόλιο που έκανε σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή την εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας του.

Ο λόγος εξαιτίας του οποίου ο διευθυντής του ραδιοφωνικού Σκάι δεν ήταν στην εκπομπή έχει να κάνει με σοβαρή προσωπικήοικογενειακή υπόθεση υγείας, υποστηρίζουν κύκλοι περι τον Σκάι που είναι σε θέση να γνωρίζουν.

Ο δημοσιογράφος προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν χθες στην διάρκεια της εκπομπής αναφερόμενος στη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία θα γίνει σε στρατόπεδο της Καλαμάτας, είπε στο μικρόφωνο του ΣΚΑΪ: «Βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα…»

Αφότου έγινε αποδέκτης έντονων αντιδράσεων, από το σόσιαλ μίντια, αποπειράθηκε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα κάνοντας λόγο στην ανάρτησή του στο Χ για «φάουλ».

Διαβάστε επίσης:

Debate για την Αθήνα: Μάζεψε κόσμο στην ΕΡΤ1 – Άγνωστη η «απήχησή» του από το ΕΡΤNews

Τηλεθέαση: Σκληρή κόντρα ανάμεσα σε τρία κανάλια για την πρωτιά – Επικράτησε το Mega (πίνακας)

Σασμός – Spoiler: Ένα τηλεφώνημα της Βασιλικής ανατρέπει τα πάντα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:19