search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:55
MENU CLOSE

Debate για την Αθήνα: Μάζεψε κόσμο στην ΕΡΤ1 – Άγνωστη η «απήχησή» του από το ΕΡΤNews

12.10.2023 15:45
BEDATE-NEW

Για τα δεδομένα της ΕΡΤ1 το debate που οργάνωσε και πραγματοποίησε η κρατική τηλεόραση το βράδυ της Τετάρτης (11/10), με τους δύο επικρατέστερους για τη δημαρχεία της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα, τα πήγε καλά από πλευρά τηλεθέασης.

Είχε διπλάσιο μερίδιο από τα προγράμματα του καναλιού που μεταδόθηκαν στο ίδιο χρονικό διάστημα την ίδια ημέρα της περασμένης εβδομάδας και ήταν τουλάχιστον μισή φορά πάνω από την προχθεσινή απόδοση του καναλιού στην ίδια χρονική περίοδο.

Σε συνθήκες οξυμένου ανταγωνισμού, στο «φιλέτο» της τηλεθέασης, δηλαδή στο διάστημα 21.00- 24.00,  η εκπομπή- η πρώτη που πραγματοποιήθηκε μέχρι τώρα σε επίπεδο αυτοδιοικητικών εκλογών από κανάλι εθνικής εμβέλειας- είχε τηρουμένων των αναλογιών συμπαθητική απόδοση, σύμφωνα με τα δεδομένη της Nielsen για την ΕΡΤ1. Διότι μετρήσεις τηλεθέασης για το ΕΡΤNews δεν είναι διαθέσιμες- δημοσιοποιήσιμες.

Ίσως αν το debate μεταδιδόταν από ένα και όχι από δύο κρατικά κανάλια η τηλεθέαση που σημείωσε στην ΕΡΤ1 να ήταν καλύτερη. Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ. Μόνον οι ιθύνοντες του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού έχουν γνώση.

Διαβάστε επίσης:

Debate: Nτρίμπλες του Μπακογιάννη, το άγχος Δούκα και το δημοσιογραφικό έλλειμμα της ΕΡΤ

Robbie Williams: Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ στο Netflix (video)

Στα χνάρια του Μπέου: Ομοφοβική ρητορική μίσους με γραβάτα… «χιώτικη», από δημόσια ραδιοσυχνότητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31