search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:11
MENU CLOSE

Βασίλης Χιώτης: Αποχωρεί από τη θέση του διευθυντή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ – Στη θέση του ο Σπύρος Μάλλης

13.10.2023 16:17
xiotis

Ο Βασίλης Χιώτης απομακρύνεται από τη διεύθυνση του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ 100,3, αν και αυτή η εξέλιξη αποσυνδέεται από τη διοίκηση, από το προχθεσινό λεκτικό ατόπημα του Βασίλη Χιώτη.

Ο Σπύρος Μάλλης θα είναι ο νέος διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ ο Βασίλης Χιώτης θα συνεχίσει την παρουσία του σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Γνώστες των «εν οικω» του Ομίλου σε επικοινωνία με το topontiki.gr, νωρίτερα, υποστήριζαν, ότι η διαφαινόμενη αποχώρηση του δημοσιογράφου από το διευθυντικό πόστο δεν σχετίζεται με το προχθεσινό περιστατικό και το ομοφοβικό- ρατσιστικό υπαινικτικό σχόλιο του Χιώτη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη στον αέρα της εκπομπής (11/10) «Μια του Νότη δυο του Χιώτη», λέγοντας ότι η αποχώρηση Χιώτη από την διεύθυνση του ραδιοσταθμού ήταν θέμα συζήτησης που είχε ανοίξει πριν από κάποιους μήνες και βρισκόταν σε εκκρεμότητα.

Αποσαφήνιζαν επίσης ότι ο δημοσιογράφος θα παραμείνει στο ραδιόφωνο και ότι γίνονται συζητήσεις για να προσδιοριστεί η νέα μορφή συνεργασίας με τον Σκάι 100,3. Δεν διευκρινίστηκε αν στο νέο πλαίσιο συνεργασίας ο δημοσιογράφος θα εξακολουθήσει να αποτελεί ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Νότη Παπαδόπουλο ή θα έχει συμβουλευτικό ρόλο.

Πάντως η συγκυρία μέσα στην οποία επανήλθε το θέμα διαδοχής του προκαλεί αν μη τι άλλο αίσθηση.

Διαβάστε επίσης

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με νέα πρόσωπα και ιστορίες ο νέος κύκλος στο Alpha

Εύη Δρούτσα: Μπήκε στο fame story… έξαλλη – «Θα τα κάνω λαμπόγυαλο» (Video)

ΕΣΗΕΑ: Ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ με αφορμή τα ομοφοβικά-ρατσιστικά σχόλια σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:08