search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:25
MENU CLOSE

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με νέα πρόσωπα και ιστορίες ο νέος κύκλος στο Alpha

13.10.2023 09:45
mourmoura new

Σηκώνεται αύριο βράδυ στις 20.00 η αυλαία στον Alpha για το νέο κύκλο επεισοδίων της οικογενειακής κωμικής σειράς καταστάσεων «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η ενδέκατη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Alpha θα έχει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο με διαφοροποιήσεις σε ηθοποιούς και χαρακτήρες.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί «αλλαγή φρουράς». Ο κυρ Ηλίας χωρίζει με την Καίτη Κίτσο και επιστρέφει στη μάνα του στην Άρτα.  Εκεί, στο πατρικό του,  θα γνωρίσει  την Δημητρούλα, γνωστή κι ως Τούλα.

Ο Άγγελος και η Βέλλη ετοιμάζονται να φύγουν από την Αθήνα, ο Κανάτης κάνει τα πάντα για να χάσουν το πλοιό, δεν τα καταφέρνει και υποδέχεται τον Φάνη και τη Ζωή, τους νέους ενοικιαστές του διαμερίσματος.

Ο Μηνάς, στην Κρήτη,  βλέπει στον ύπνο του τη Βούλα, αποδέχεται την «ύπαρξη» της ως φάντασμα, κι εκεί που πάει να συνηθίσει στην ιδέα ότι θα είναι μόνος στο σπίτι καταφθάνουν ο Βύρωνας και η Ζουζού.

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπάμπης κάνει παρέα με τον Χάρη, η Σοφία δεν ξέρει τι να κάνει με την περίπτωση του και η Ξένια παίρνει φόρα και βάφει το σαλόνι όμως κατόπιν διαπιστώνει ότι δεν ταιριάζουν τα έπιπλα με το νέο χρώμα στους τοίχους.

Στις νέες ιστορίες θα δούμε (20.00) τους Στάθη Κόικα, Εριέτα Μανούρη, Παρθένα Χοροζίδου, Κώστα Φραγκολιά, Μαρία Κατσανδρή, πλάι στους «παλιούς» Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Αντώνη Αντωνίου, Τόλη Παπαδημητρίου, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρο Τσεκούρα, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου.

Διαβάστε επίσης

Εύη Δρούτσα: Μπήκε στο fame story… έξαλλη – «Θα τα κάνω λαμπόγυαλο» (Video)

ΕΣΗΕΑ: Ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ με αφορμή τα ομοφοβικά-ρατσιστικά σχόλια σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές

Απών ο Βασίλης Χιώτης από τη σημερινή εκπομπή του Σκάι 100,3

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:25