search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:49
MENU CLOSE

Εύη Δρούτσα: Μπήκε στο fame story… έξαλλη – «Θα τα κάνω λαμπόγυαλο» (Video)

13.10.2023 09:16
evi-droytsa-new

Στο σπίτι του Fame Story μπήκε η Εύη Δρούτσα, το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να προσφέρει ένα ξεχωριστό masterclass στους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας του STAR.

Η στιχουργός που στο αντίστοιχο ριάλιτι του 2001 ήταν στην κριτική ειτροπή επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος ώστε να δώσει στους συμμετέχοντες συμβουλές που θα τους βοηθήσει στην καλλιτεχνική τους πορεία.

«Μπαίνετε σε ένα καινούργιο φως άρα το φως το πίσω σβήνει. Ότι πάθατε, θα το ξεχνάτε. Όλα πίσω. Έπρεπε να γίνουν και γίνανε, τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ούτε εσείς θα γίνετε τυχαία, όσοι γίνετε» είπε και πρόσθεσε:

«Τραγουδάτε κάποια τραγούδια» τόνισε, ενώ με αφορμή την άγνοια των σπουδαστών αναφορικά με τους στιχουργούς και συνθέτες των κομματιών που είχαν αναλάβει να τραγουδήσουν, η ίδια ξέσπασε.

«Λοιπόν, δεν θα ξανατραγουδήσετε γιατί το τραγούδι δεν είναι δικό σας! Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού! Άρα δεν κάνετε για αυτή τη δουλειά αν δεν σέβεστε τους ανθρώπους που γράφουν τα τραγούδια για να τα λέτε εσείς και να βγάζετε μεροκάματο. Γιατί αυτοί δεν παίρνουν μεροκάματο, παίρνουν μόνο αυτό που θέλουν να σας δώσουν. Αυτό να μην το δω ποτέ να ξαναγίνει γιατί θα μπω εδώ μέσα και θα τα κάνω λαμπόγυαλο» είπε μεταξύ άλλων σε έντονο ύφος.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΗΕΑ: Ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ με αφορμή τα ομοφοβικά-ρατσιστικά σχόλια σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές

Απών ο Βασίλης Χιώτης από τη σημερινή εκπομπή του Σκάι 100,3

Άναυδοι στο Κόκκινο 105.5 και την Αυγή με το αιφνιδιαστικό ντου του Κασσελάκη – Τι είπε στους εργαζόμενους για τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:49