search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:05
MENU CLOSE

Κασσελάκης για σχόλιο Αυτιά περί στρατού: «Καλώ τον ΣΚΑΪ να ξεριζώσει την κουλτούρα ομοφοβίας»

14.10.2023 13:06
stefanos_kasselakis910

Μέσω των social media απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στα απαράδεκτα υπονοούμενα του Γιώργου Αυτιά για το γυμναστήριο στο στρατό που αναπαράγουν στερεότυπα.

«Φαντάζεστε τι να γίνει στη Θήβα ε, όταν εκεί θα παρουσιαστεί; Στη Θήβα δε υπάρχει και γυμναστήριο για τους φαντάρους, νεοσύλλεκτους, και πολύ σωστά το έχουνε κάνει, όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Τον τιμά όμως ότι πάει στρατό», είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων, λίγες ημέρες μετά το σχόλιο του Βασίλη Χιώτη, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

«Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του», επισήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης, καλώντας τον «ΣΚΑΪ να ξεριζώσει την κουλτούρα ομοφοβίας».

Ολόκληρη η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους.
Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο.
Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του.
Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων;
«Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;».

Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά.
Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα.
Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του.

Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο.
Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας.
Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του»

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι μετατοπίσεις βουλευτών προς το ηγετικό στρατόπεδο και το επόμενο κρίσιμο κρας τεστ στην Πολιτική Γραμματεία

Άδωνις Γεωργιάδης: «Το πολύ μέχρι το Πάσχα βλέπω τον Κασσελάκη»

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Τα στοιχήματα της ΝΔ –  Ποιες περιφέρειες χάνει και ποια φοβάται περισσότερο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:04