search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:11
MENU CLOSE

Σπυροπούλου για Πετρουτσέλι: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

14.10.2023 15:28
spyropoulou_petroutseli

Απάντηση στη Φλορίντα Πετρουτσέλι για τα περί …κωλοτούμπας έδωσε, μέσω της εκπομπής «Γειά Σου» στον ΣΚΑΙ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Θέλω να πω κάτι, επειδή τυχαίνει και έχω συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα. Η Κωνσταντίνα είχε πάει στην Ελένη και είχε ζητήσει συγγνώμη, και είχε πει ότι ντρέπεται κάποιες φορές όταν συναντά παλιούς συνεργάτες της. Πέσανε όλοι να τη φάνε, πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικά. Τώρα νιώθω ότι πάει να κάνει κ@λοτούμπα και να υποστηρίξει αυτά που έκανε, να πει ότι είναι λάθη που της χρεώθηκαν αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς. Αυτό που λέει, ότι δεν υπάρχει εγχειρίδιο, ισχύει. Πράγματι, δεν υπάρχει εγχειρίδιο όταν ξεκινάς αυτή τη δουλειά, όπως και οποιαδήποτε δουλειά», είχε πει η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

»Υπάρχει όμως κάτι, που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία… Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν. Εγώ ήμουν μάρτυρας. Ίσως λόγω ηλικίας. Για όποιο λόγο και να τα έκανε, συμβουλευτικά της λέω ότι καλό θα ήταν, όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μη την ανοίγει αυτή την κουβέντα γιατί της γυρίζει μπούμερανγκ. Μπορεί πράγματι να είναι πολύ καλύτερος άνθρωπος…. Η Κωνσταντίνα πέρασε δύσκολα όταν βγήκε στην Ελένη, αλλά δε πέρασαν καλά κι εκείνοι που είχαν συνεργαστεί μαζί της… Μετά από αυτή τη συνέντευξη νιώθω ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα», συνέχισε.

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Απαντώντας στις δηλώσεις Πετρουτσέλι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε στο «Γεια σου»: «Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω. Από εκεί και πέρα δεν έκανα καμία κωλοτούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος θα έλεγα».

Αναφορικά με το γεγονός ότι σε κάθε της συνέντευξη, η κουβέντα γυρίζει στο παρελθόν της στον Alpha, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Με έχει κουράσει αυτό πάρα πολύ. Δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πολύς λόγος για το τίποτα».

Διαβάστε επίσης:

Fame Story: Tο στοίχημα Ρέμου και Light για τον τελικό

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για Μπέο: «Τι να κάνουμε είμαι και εγώ μέσα στους “φλώρους” και στις “λουλούδες”»

Παύλος Χαϊκάλης: Σιχάθηκα την ανθρωποφαγία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:10