search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:29
MENU CLOSE

Παύλος Χαϊκάλης: Σιχάθηκα την ανθρωποφαγία

14.10.2023 13:32
xaikalis

Για τη νέα του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την απομόνωσή του από όλους και από όλα μετά τις κατηγορίες σε βάρος του μίλησε για πρώτη φορά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής και ζει πλέον, στο Κατάκολο Ηλείας, μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10», για όσους δεν θέλει να ξαναδεί μετά τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά του, για τη σχέση του με την αστρολογία, την πολιτική και τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια.

 «Βιοπορίζομαι με τη σύνταξή μου και κάποια πράγματα που υπήρχαν από το παρελθόν. Είναι αντιμετωπίσιμο, γιατί δεν ήμουν και ποτέ των πολλών εξόδων. Το βιοποριστικό εδώ είναι πιο εύκολο», ανέφερε αρχικά.

»Δεν μου λείπει ούτε κατά διάνοια η Αθήνα. Ίσως εγώ δεν είχα αφήσει τον εαυτό μου να μπει μέσα σε μια σύνδεση με την Αθήνα. Ακόμα και στο τέλος που έφτιαξα ένα σπίτι στο Πικέρμι και το έχω νοικιάσει, ήταν ένα σημείο που με έκανε να θέλω να φύγω μακριά από την πόλη», πρόσθεσε.

«Σήκω φύγε, γιατί αυτός ο χώρος δεν σου πάει»

Ο Παύλος Χαϊκάλης εξήγησε πως δεν του είχε περάσει ποτέ από το μυαλό του ότι θα χρειαστεί να φύγει από την πόλη, όμως πλέον είναι ευγνώμων για τη νέα του ζωή.

«Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα τα έφερνε έτσι η ζωή να γυρίσω στα πάτρια εδάφη. Ήρθαν τα πράγματα έτσι κι ευχαριστώ τον Θεό για αυτό που έγινε. Τα γεγονότα που έγιναν με έκαναν να σιχαθώ. Σαν να ήρθε μία θεία φώτιση και να μου είπε “σήκω φύγε, γιατί αυτός ο χώρος δεν σου πάει”», σημείωσε.

«Αυτή η κατάσταση, αυτή η ανθρωποφαγία. Είδα πολλά πράγματα που σιχάθηκα. Ήταν πολύ ώριμη αυτή η σκέψη. Με βοήθησε ο Θεός και τα αντιμετώπισα όλα πολύ άνετα. Είδα τόση καφρίλα σε κάποιους ανθρώπους και η εσωτερικότητα των ανθρώπων που βγήκε στη φόρα με αυτή την ανθρωποφαγία και ξαφνικά λέμε και γράφουμε πράγματα για τον άλλον χωρίς να τον ξέρουμε και αυτή η δικτατορία των social media, μου δημιούργησε εμετό. Όλα έγιναν σε ένα σημείο ψυχικής κάθαρσης, αισθάνομαι αναγεννημένος και αναζωογονημένος», πρόσθεσε.

Για τον Φιλιππίδη

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Πέτρος Χαϊκάλης επανέρχεται στον λόγο που έχει απογοητευτεί από τη στάση πολλών ανθρώπων, που στάθηκαν απέναντί του τα τελευταία χρόνια, μεταξύ άλλων και για την απόφασή του να μιλάει με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«”Ο Χαϊκάλης λέει “καλημέρα, θα τον τσακίσουμε γιατί έχει συννεφιά”. Έχουν φαγωθεί τώρα αν μιλάω με τον Φιλιππίδη. Να μην τον πάρω τηλέφωνο σε μια δύσκολη στιγμή και αντ’ αυτού να του δώσω μια κλωτσιά και να τον πάω ακόμα παρακάτω; Σιχάθηκα, είδα ανθρώπους να μιλάνε που δεν έχουν κανένα λόγο να μιλήσουν» είπε σχετικά με αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Αντζελίνα Τζολί: Στο… πόδι η Ηλεία για την άφιξή της – Tα γυρίσματα της ταινίας «Maria» και η θαλαμηγός του Ωνάση

Fame Story: Παίκτρια κατήγγειλε για επίθεση την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη – Η απάντηση της στυλίστριας

Βασίλης Καρράς: «Είμαι εδώ!» – Μίλησε live στο Fame Story

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:29