search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:33
MENU CLOSE

Fame Story: Παίκτρια κατήγγειλε για επίθεση την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη – Η απάντηση της στυλίστριας

14.10.2023 11:14
fame story

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο τρίτο live του Fame Story, όταν παίκτρια του μουσικού ριάλιτι κατήγγειλε την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για επιθετική συμπεριφορά.

«Η κυρία Κατσαϊτη μου επιτέθηκε. Ημουν στο καμαρίνι, περίμενα να τελειώσει τη δουλειά της και δοκίμασα ένα ρούχο που μου άρεσε. Μπήκε μέσα, και ξαφνικά νιώθω κάποιον να τραβάει ρούχα από πάνω μου και να μου λέει: “Βγάλ’ το τώρα”. Είχα πάθει σοκ και της είπα να σηκωθεί να φύγει, γιατί δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ακουμπάει, ούτε στον πατέρα μου», είπε, αναφερόμενη στο φόρεμα που κλήθηκε να αλλάξει πριν από την εμφάνισή της η Χριστίνα.

»Δεν έχω καμία ανασφάλεια και δεν αμφιβάλω ότι κάποιος θέλει να με κάνει σταρ. Αν όμως θέλει να με κάνει σταρ και να μου επιτίθεται και να μου δημιουργεί ψυχολογικά, δεν συμφωνώ ότι εγώ έτσι γίνομαι σταρ καθόλου. Η κα. Κατσαΐτη υπέθεσε ότι εγώ διάλεξα το ρούχο και μου όρμησε! Δεν την κατάλαβα, δεν την είχα αντιληφθεί καν στο οπτικό μου πεδίο και μου τραβούσε το ρούχο και με πρόσταζε να το βγάλω», σχολίασε.

«Ακούμπησα την τιράντα του ρούχου»

Η γνωστή στυλίστρια παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή, απαντώντας στις κατηγορίες.

«Το πιο στενάχωρο για μένα είναι να ακούω πράγματα που ανήκουν στη φαντασία και όχι στην πραγματικότητα και με στενοχωρεί περισσότερο όταν τα ακούω από ένα νέο παιδί και δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς πώς συμπεριφέρεται», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

«Στη δουλειά μου έχω προσπαθήσει μόνο για το καλύτερο. Αυτό που της πρότεινα από την προηγούμενη βδομάδα ήταν απλά να δοκιμάσει ένα ρούχο στο stage και τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω τι να πω, έχω μείνει έκπληκτη για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε», πρόσθεσε.

«Ήμουν απέναντί της και της έλεγα: “μίλα μου με ευγένεια και σε παρακαλώ πολύ βγάλε το ρούχο”. Ακούμπησα την τιράντα του ρούχου και μου είπε ότι δεν πρέπει να την ακουμπάω. Αυτή ήταν η πραγματικότητα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Καρράς: «Είμαι εδώ!» – Μίλησε live στο Fame Story

Μαρία Κάλλας: Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας με την Αντζελίνα Τζολί στην Ηλεία

Στοιχήματα για την ταυτότητα του Banksy

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:29