search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:51
MENU CLOSE

Fame Story: Tο στοίχημα Ρέμου και Light για τον τελικό

14.10.2023 15:10
FAME-STORY

Το στοίχημα που έχουν βάλει με τον Light για τον τελικό του Fame Story αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Συνεχίζονται τα live και αρχίζουν τα πράγματα και γίνονται πιο άγρια. Τσαλακωνόμαστε λίγο παραπάνω και ο Νίκος τσαλακώθηκε λίγο παραπάνω. Τον Νίκο τον αγαπάμε γιατί δεν έχει κανένα κόμπλεξ. Δεν τον νοιάζει εάν μας …πάρει τα αυτιά. Είναι γλυκός ο τρόπος που τραγουδάει και τσαλακώνεται», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κόντρα ούτε με την Ελένη Φουρέιρα ούτε με άλλον στην κριτική επιτροπή.

«Στην κριτική επιτροπή έχουμε ένα ωραίο παρεάκι, συμφωνούμε, διαφωνούμε αλλά εκτιμά ο ένας τον άλλον. Στο τελευταίο live δεν θα με δείτε μόνο να χορεύω. Έχουμε βάλει στοίχημα με τον Light να τραγουδήσει ένα λαϊκό και εγώ να κάνω breakdance. Ο Light δεν ξέρει πως έχω “φάει” του ώμους μου στα πεζοδρόμια να χορεύω breakdance», αποκάλυψε.

Για τον Βασίλη Καρρά και το πρόβλημα υγείας του, ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε πως είναι μία κακή παρένθεση και θα βγει δυνατός.

«Επειδή ο Βασίλης Καρράς είναι δικός μου άνθρωπος, προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά και να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές τραγουδώντας», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για Μπέο: «Τι να κάνουμε είμαι και εγώ μέσα στους “φλώρους” και στις “λουλούδες”»

Παύλος Χαϊκάλης: Σιχάθηκα την ανθρωποφαγία

Αντζελίνα Τζολί: Στο… πόδι η Ηλεία για την άφιξή της – Tα γυρίσματα της ταινίας «Maria» και η θαλαμηγός του Ωνάση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31