search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:59
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: Αισθάνθηκα διαφορετικός όταν ντύθηκα την 25η Μαρτίου με τη στολή του τσολιά

16.10.2023 18:56
GABALAS2
NDP

«Η πρώτη φορά που αισθάνθηκα ότι έχω διαφορετικότητα με ότι είναι αυτό σήμερα -γιατί το έχουμε πρήξει πια το θέμα– ήταν όταν ντύθηκα την 25η Μαρτίου με τη στολή του τσολιά» τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς σε νεότερη συνέτευξή του. Τι αποκάλυψε τότε για την συζήτηση που είχε με τον πατέρα του.

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό ΣουΚου με την Ελένη Τσολάκη το πρωί της Δευτέρας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μίλησε για την περίοδο που άρχισε να αισθάνεται διαφορετικός και τα λόγια που του είπε ο πατέρας του.

«Νο gender και διαφορετικότητα για εμένα ήταν τρόπος ζωής. Η πρώτη φορά που αισθάνθηκα ότι έχω διαφορετικότητα με ότι είναι αυτό σήμερα -γιατί το έχουμε πρήξει πια το θέμα- ήταν όταν ντύθηκα την 25η Μαρτίου με τη στολή του τσολιά και είπα ώπα τι είναι εδώ; Και άρχισα να επεξεργάζομαι διάφορες εικόνες στα 9» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Ο μπαμπάς είχε το μουστάκι, ήταν μάγκας Πειραιώτης φορούσε ένα λευκό πουκάμισο, γκρι παντελόνι και εγώ του είπα ότι είμαι πιο ωραίος με αυτό που φορώ. Ο μπαμπάς μου μού είπε ότι παιδί μου αυτό είναι εθνικό ένδυμα και δεν μπορείς να το φοράς κάθε ημέρα. Από εκεί και πέρα αγαπώ τα ήθη και τα έθιμα. Αγωνίστηκα για την πατρίδα μου με το δικό μου τρόπο και στυλ» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε επίσης:

Λυδία Κονιόρδου: «Μου είχαν προτείνει να παίξω στις “Μάγισσες της Σμύρνης”» – Τι είπε για την κλιματική αλλαγή

Angelina Jolie: Εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» στον Πύργο και στη θαλαμηγό «Christina O» (photos/videos)

Βάσω Λασκαράκη: Η ερώτηση για την κόρη της που την έκανε να δακρύσει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:57