search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:55
MENU CLOSE

Βάσω Λασκαράκη: Η ερώτηση για την κόρη της που την έκανε να δακρύσει (Video)

16.10.2023 11:24
vaso-laskaraki-new

Για την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει μίλησε η Βάσω Λασκαράκη, αποκαλύπτοντας ότι έχει αγωνία για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Ερωτηθείσα για την πρόσφατη ανάρτηση που έκανε, αποκαλύπτοντας ότι αφιέρωσε την πρεμιέρα της παράστασης όπου συμμετέχει στην κόρη της που βρέθηκε στο κοινό, η ηθοποιός συγκινήθηκε εκ νέου, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Συγκινούμαι πολύ, ας μην το συζητήσουμε» είπε, εμφανώς συγκινημένη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Στη συνέχεια, η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στην εκπομπή που θα παρουσιάσει δηλώνοντας ενθουσιασμένη και παράλληλα, αγχωμένη.

«Έχω αγωνία αρκετή, καλή αγωνία όμως. Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, έχω αυτό το σφίξιμο ότι κάτι είναι καινούργιο, ρωτάω να μάθω, δεν είναι εύκολο αλλά είναι διασκεδαστικό. Για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και οι κατάλληλες συνθήκες. Το πρότζεκτ αυτό μου ταιριάζει» είπε και πρόσθεσε:

«Μπορεί να εμφανιστεί ο σύζυγός μου, Λευτέρης Σουλτάτος στην εκπομπή, ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είμαι παρουσιάστρια, με αγχώνει εάν θα τα πάω καλά. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές, δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης. Ο σύζυγός μου με πιστεύει πολύ ότι μπορώ να το κάνω. Καλεσμένοι υπάρχουν πολλοί, θα δούμε αν θα έρθει καλεσμένος ο Τσιμιτσέλης».

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Λιάνη: «Χύθηκε “χορός εκατομμυρίων” πάνω στο κορμί μου» (video)

Καλυβάτσης: Ο Μανουσάκης με φίλησε στο στόμα για να μάθω να το κάνω καλύτερα στη σκηνή (Video)

Μαντόνα: Η «βασίλισσα της ποπ» επέστρεψε – Και οι κόρες της στη σκηνή! (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:55