search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:44
MENU CLOSE

Καλυβάτσης: Ο Μανουσάκης με φίλησε στο στόμα για να μάθω να το κάνω καλύτερα στη σκηνή (Video)

16.10.2023 10:42
manoysakis-kalivatsis-new

Για τις ερωτικές σκηνές που χρειαστεί να γυρίσει τόσο στην τηλεόραση όσο και το θέατρο μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, επισημαίνοντας ότι αρκετές φορές ένιωσε να δυσκολεύεται σε τέτοιο περιεχόμενο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», ο ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ο Μανούσος Μανουσάκης κατά το παρελθόν τον είχε φιλήσει στο στόμα προκειμένου να του μάθει να το κάνει κι ίδιος ρεαλιστικά στους ρόλους.

«Δεν έχω κάνει γυμνά, δεν παίρνουν εμένα για τέτοια πράγματα, αλλά προσωπικά ζορίζομαι καμιά φορά αν υπάρχουν φιλιά, ερωτικές σκηνές και τέτοια..» είπε και πρόσθεσε:

«Εκείνη που φίλησα ίσως λίγο παραπάνω ήταν η Ηρώ (Λούπη), αλλά αφού πλέον τα ‘χαμε βρει μεταξύ μας. Ο Μανούσος ο Μανουσάκης τα έκανε όλα αυτά. Επειδή εγώ στις πρόβες δεν είχα την οικειότητα να φιλάω τη γυναίκα. Πρόβα κάναμε. Και εκείνος φώναζε “φίλα τη, φίλα τη”. Μια μέρα ανεβαίνει πάνω μου λέει “καλά δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω; Φίλα τη”. Πάει προς την Ηρώ, γυρίζει με πιάνει από τα αυτιά μου δίνει ένα φιλί στο στόμα…ο Μανούσος. Ναι, μετά τα ξεπέρασα και εγώ τα προβλήματά μου».

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Η «βασίλισσα της ποπ» επέστρεψε – Και οι κόρες της στη σκηνή! (Videos)

Maestro: Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στους Αντίπαξους και η topless φωτογραφία της Ανδριολάτου (Photos)

Κέβιν Σπέισι: Κινηματογράφος στο Λονδίνο ακύρωσε την πρεμιέρα της ταινίας του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:44