search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:41
MENU CLOSE

Τσιμιτσέλης κατά Πατούλη: «Την επόμενη φορά που θα έρθουν οι μέδουσες κλείστε τη θάλασσα»

16.07.2023 11:10
tsimitselis

Οργισμένη ανάρτηση για το κλείσιμο των πάρκων της Αττικής, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς, έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Το είχα πει και το ξαναλέω. Θα παρακαλάμε σε αυτή τη χώρα να πηγαίνουν όλα καλά, να έχει πάντα 26 βαθμούς, οι σεισμοί να είναι μέχρι τέσσερα Ρίχτερ, η βροχή να πέφτει μόνο δύο ώρες ανά μέρα. Σήμερα έκλεισαν το θέατρο Άλσος στο Πεδίον Άρεως και στο σύνολό τους τα πάρκα στο νομό Αττικής λόγω επικινδυνότητας για πυρκαγιά. Κατανοώ απόλυτα την επικινδυνότητα αλλά δεν κατανοώ το είδος πρόληψης. Ας υπήρχαν αυξημένα μέτρα επιτήρησης και όχι κλείσιμο. Άσχετα με το θέατρο που στήριζε τουλάχιστον 200 οικογένειες, οι υπόλοιποι άνθρωποι που θέλανε να βρω λίγο δροσιά και ίσιο στο νομό τι θα κάνουν; Θα κάθονται κάτω από υπόστεγα; Ή θα κάνουν βουτιές στα σιντριβάνια λες και είναi στην Φοντάνα τι τρέβι; Την επόμενη φορά που θα έρθουν οι μέδουσες κλείστε τη θάλασσα!!!», έγραψε στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, έκλεισαν από τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου, για 24 ώρες, όλα τα πάρκα και τα άλση αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

Διαβάστε επίσης:

Ψάχνει να βρει τον άγνωστο θαυμαστή που της έστειλε λουλούδια (Video)

Ρήγας: «Που και που, λόγω προσωπικής ματαιοδοξίας ανεβαίνω και στο σανίδι» (Video)

Ξανά στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης – «Αρκεί να βγω κύριος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:39