search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:48
MENU CLOSE

Angelina Jolie: Εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» στον Πύργο και στη θαλαμηγό «Christina O» (photos/videos)

16.10.2023 16:54
jolie_kallas_girismata_1610_1920-1080_new

Τις τελευταίες μέρες, η Angelina Jolie (Αντζελίνα Τζολί) βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria», που είναι αφιερωμένη στη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η βραβευμένη ηθοποιός έφτασε με ιδιωτικό ελικόπτερο στο Κατάκολο και πήγε αμέσως στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε. Το Σάββατο δεν βγήκε καθόλου από το ξενοδοχείο, ενώ την Κυριακή ξεκίνησαν νωρίς το πρωί οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα στο θέατρο Απόλλων, στον Πύργο Ηλείας.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας του Pablo Larraín (Πάμπλο Λαρέν) απέφυγε να μιλήσει σε δημοσιογράφους που την περίμεναν εκεί, με τους ανθρώπους της παραγωγής να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε οι κάμερες να καταγράψουν όσο λιγότερα γίνεται από την άφιξή της. Τα γυρίσματα στον χώρο διήρκησαν περίπου τέσσερις ώρες, με την Jolie να χαιρετάει τον κόσμο κατά την αποχώρησή της.

Στη συνέχεια, το κινηματογραφικό συνεργείο μεταφέρθηκε στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O», όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων στην Ελλάδα. Η ηθοποιός συνοδεύεται από τον γιο της, Μάντοξ, και αρκετούς σωματοφύλακες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα αναχωρήσει από την Ελλάδα, το βράδυ της Τρίτης (17/10).

Διαβάστε επίσης:

Βάσω Λασκαράκη: Η ερώτηση για την κόρη της που την έκανε να δακρύσει (Video)

Δήμητρα Λιάνη: «Χύθηκε “χορός εκατομμυρίων” πάνω στο κορμί μου» (video)

Καλυβάτσης: Ο Μανουσάκης με φίλησε στο στόμα για να μάθω να το κάνω καλύτερα στη σκηνή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:35