search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 21:03
MENU CLOSE

Μαρία Κάλλας: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας με την Αντζελίνα Τζολί – Αποθέωση στον Πύργο για τη διάσημη ηθοποιό (Photos/Videos)

15.10.2023 15:32
jolie-new

Ξεκίνησαν την Κυριακή στην Ηλεία (15/10) τα γυρίσματα της ταινίας «ΜΑΡΙΑ» με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί. 

Μετά το τέλος των γυρισμάτων, η Οσκαρική ηθοποιός βγήκε από το θέατρο, ντυμένη και βαμμένη σαν τη Μαρία Κάλλας και κατευθύνθηκε μαζί με τον γιο της, Μάντοξ προς το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να χαιρετήσει τους θαυμαστές της, που ήταν μαζεμένοι γύρω από το αυτοκίνητο και την αποθέωσαν.

Σε σκηνοθεσία του Πάμπλο Λαρέν, η ταινία θα αφοσιωθεί στη ζωή της Μαρίας Κάλλας, λίγο πριν από το θάνατό της στο Παρίσι αλλά και τη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Στο Κατάκολο η θρυλική θαλαμηγός Christina O

Την ίδια στιγμή, χαμογελαστή κι έχοντας μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου, ως Μαρία Κάλλας, η Αντζελίνα Τζολί προσπέρασε τους φωτογράφους που έχουν κατακλύσει από νωρίς το πρωί, το θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο Ηλείας όπου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντζελίνα Τζολί μαζί με το κινηματογραφικό συνεργείο πρόκειται να συνεχίσουν τα γυρίσματα στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina Ο όπου βρίσκεται στο Κατάκολο.

Ποιος είναι ο τούρκος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση

Στον ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση θα δούμε τον Χαλούκ Μπίλγκινερ (Haluk Bilginer), έναν από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς.

Γεννημένος στις 5 Ιουνίου 1954, έχει καταγωγή από την Τουρκία και τη Βρετανία και στα 29 του χρόνια λαμβάνει μεγάλη εκτίμηση στον χώρο του σινεμά, της τηλεόρασης, αλλά και του θεάτρου.

Σε νεαρή ηλικία αποφοίτησε από το Κρατικό Ωδείο της Άγκυρας το 1977 και κατόπιν, πήγε στην Αγγλία, όπου φοίτησε στην Ακαδημία Μουσικής και Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου. Απέκτησε τον πρώτο του ρόλο στη βρετανική σαπουνόπερα «EastEnders» ως Μεχμέτ Οσμάν.

Η μεγάλη στιγμή στην καριέρα του ήρθε με την τηλεοπτική σειρά «Shahsiyet», που του εξασφάλισε μια από τις σπουδαιότερες διακρίσεις στον χώρο της υποκριτικής, καθώς κέρδισε το Διεθνές Βραβείο Emmy για την καλύτερη ερμηνεία το 2019.

Πρόκειται για μια στιγμή που έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Τούρκος ηθοποιός που κέρδισε βραβείο Emmy.

Διαβάστε επίσης:

Μίμης Πλέσσας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Το κενό που αφήνει δεν θα το καλύψει καμιά» (Video)

Μαρινέλλα: Όταν έβαλα τα παντελόνια, πήγαν να πουν ότι είμαι λεσβία

Ρέμος: «Λύγισε» για τον Βασίλη Καρρά – Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:55