search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 06:17
MENU CLOSE

«Maria»: Ο Τούρκος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση στην ταινία για τη Μαρία Κάλλας (Photo)

15.10.2023 08:31
onassis-tainia-new

Ολοένα και μεγαλύτερο γίνεται το ενδιαφέρον παγκοσμίως, αναφορικά με τη νέα ταινία που πρόκεται να κυκλοφορήσει για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας.

Τη μεγάλη σοπράνο του 20ού αιώνα πρόκειται να υποδυθεί η Αντζελίνα Τζολί, ενώ στον ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση θα δούμε τον Χαλούκ Μπίλγκινερ (Haluk Bilginer), έναν από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς.

Ποιος είναι ο Haluk Bilginer

Γεννημένος στις 5 Ιουνίου 1954, έχει καταγωγή από την Τουρκία και τη Βρετανία και στα 29 του χρόνια λαμβάνει μεγάλη εκτίμηση στον χώρο του σινεμά, της τηλεόρασης, αλλά και του θεάτρου.

Σε νεαρή ηλικία αποφοίτησε από το Κρατικό Ωδείο της Άγκυρας το 1977 και κατόπιν, πήγε στην Αγγλία, όπου φοίτησε στην Ακαδημία Μουσικής και Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου. Απέκτησε τον πρώτο του ρόλο στη βρετανική σαπουνόπερα «EastEnders» ως Μεχμέτ Οσμάν.

Ο πρώτος Τούρκος που κέρδισε Emmy

Η μεγάλη στιγμή στην καριέρα του ήρθε με την τηλεοπτική σειρά «Shahsiyet», που του εξασφάλισε μια από τις σπουδαιότερες διακρίσεις στον χώρο της υποκριτικής, καθώς κέρδισε το Διεθνές Βραβείο Emmy για την καλύτερη ερμηνεία το 2019.

Πρόκειται για μιασ τιγμή που έγραψε ιστορία μάλιστα, καθώς έγινε ο πρώτος Τούρκος ηθοποιός που κέρδισε βραβείο Emmy.

Η ταινία «Maria»

Η ταινία «Maria» εστιάζει στα τελευταία χρόνια της Κάλλας, τη δεκαετία του 1970, όταν εκείνη ζούσε πια απομονωμένη στο Παρίσι. Πρόσφατα, οι συντελεστές της ταινίας μοιράστηκαν, μάλιστα, δύο φωτογραφίες της Τζολί ως Μαρία Κάλλας.

Το σενάριο είναι του Στίβεν Νάιτ και η σκηνοθεσία του Χιλιανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού, Πάμπλο Λαρέν. 

Γυρίσματα και στην Ελλάδα

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 8 εβδομάδες και θα γίνουν σε Παρίσι, Ελλάδα, Βουδαπέστη και Μιλάνο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο, η Τζολί να ταξιδέψει και στην χώρα μας. Μέρος των γυρισμάτων λέγεται ότι θα πραγματοποιηθεί στο παραλιακό χωριό Κατάκολο του νομού Ηλείας στα μέσα Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Ρέμος: «Λύγισε» για τον Βασίλη Καρρά – Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά (Video)

Νίκος Κουρής: Παντρεύεται έπειτα από 18 χρόνια σχέσης

Μαρία Μπακοδήμου: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στη Σοφία Χατζηπαντελή που της …μάδησε τα φρύδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07