search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:08
MENU CLOSE

Μαρία Μπακοδήμου: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στη Σοφία Χατζηπαντελή που της …μάδησε τα φρύδια

14.10.2023 18:43
xatzipanteli_bakodimou

Δημόσια συγγνώμη από τη Σοφία Χατζηπαντελή ζήτησε η Μαρία Μπακοδήμου επειδή της …μάδησε τα φρύδια.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε από την εκπομπή της πως η όλη παρεξήγηση δημιουργήθηκε εξαιτίας του FaceApp που χρησιμοποίησε, ενώ έδειξε την ίδια φωτογραφία και χωρίς φίλτρα.

«Τη συνάντησα το ξενοδοχείο στην Κύπρο για τα βραβεία Madame Figaro. Ήταν πρωί, κατεβήκαμε για πρωινό, χάρηκα που την είδα την συμπαθώ και την εκτιμώ πολύ την Σοφία, κάτσαμε τα λέγαμε και της λέω “έλα να βγάλουμε μια φωτογραφία”. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Εγώ πραγματικά την ανέβασα και μετά είχα δουλειές, δεν είδα τι λείπει», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Την κοιτάω τη φωτογραφία, την κροπάρω, λέω δεν κάνω και ένα FaceApp, ποτέ δεν κάνω μόνο σε μένα, κάνω και στις φίλες μου. Ανεβάζω την φωτογραφία, βλέπω πιο φρέσκια την Σοφία, λέω το FaceApp θα είναι, δεν προσέχω και πολύ το φρύδι. Κάποια στιγμή πέφτει το μάτι μου και λέω “ίσως η Σοφία δεν έχει φρύδια κανονικά, κοίτα να δεις τα φτιάχνει”. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι το δικό μου FaceApp της έβγαλε τα φρύδια», πρόσθεσε.

«Βλέπω τη φωτογραφία, λείπει το φρύδι και είπα “ρε συ, αυτή έχει αρνηθεί 1 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει καμπάνια και να βγάλει το φρύδι”. Σοφάκι μου, συγγνώμη πραγματικά. Είναι το σήμα κατατεθέν σου, πήγα να μας βγάλω πιο ροδαλές και στο μάδησα το φρύδι» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανού: «Είχα κι εγώ φίλους “Μπέους”, απλώς σταμάτησα να τους κάνω παρέα» (Video)

Μυλωνάς για Μανθόπουλο: «Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, αλλά δεν πέθανε»

Σπυροπούλου για Πετρουτσέλι: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:07