search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:52
MENU CLOSE

Ρέμος: «Λύγισε» για τον Βασίλη Καρρά – Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά (Video)

15.10.2023 07:56
remos-new

Για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του Fame Story μίλησε ο Αντώνης Ρέμος, ενώ «λύγισε» όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την τηλεφωνική παρέμβαση-έκπληξη που έκανε το βράδυ της Παρασκευής στον τηλεοπτικό αέρα του Star ο Βασίλης Καρράς.

«Στην κριτική επιτροπή έχουμε ένα ωραίο παρεάκι, συμφωνούμε, διαφωνούμε αλλά εκτιμά ο ένας τον άλλον. Στο τελευταίο live δεν θα με δείτε μόνο να χορεύω. Έχουμε βάλει στοίχημα με τον Light να τραγουδήσει ένα λαϊκό και εγώ να κάνω breakdance. Ο Light δεν ξέρει πως έχω “φάει” του ώμους μου στα πεζοδρόμια να χορεύω breakdance» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Επειδή ο Βασίλης Καρράς είναι δικός μου άνθρωπος, προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά και να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές τραγουδώντας», ανέφερε συγκινημένος ο τραγουδιστής, χαρακτηρίζοντας την περιπέτεια της υγείας που περνά ο δημοφιλής ερμηνευτής ως μία κακή παρένθεση, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως θα την ξεπεράσει σύντομα. Συνεχίζονται τα live και αρχίζουν τα πράγματα και γίνονται πιο άγρια».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κουρής: Παντρεύεται έπειτα από 18 χρόνια σχέσης

Μαρία Μπακοδήμου: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στη Σοφία Χατζηπαντελή που της …μάδησε τα φρύδια

Γερμανού: «Είχα κι εγώ φίλους “Μπέους”, απλώς σταμάτησα να τους κάνω παρέα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31