search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:23
MENU CLOSE

Αντζελίνα Τζολί: Σε ψαροταβέρνα στο Κατάκολο οι γιοι της διάσημης ηθοποιού (Photo)

17.10.2023 19:12
jolie-new

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες στη χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας για τη Μαρία Κάλλας, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Μάλιστα, την Τρίτη (17/10), η Αντζελίνα Τζολί κατεγράφη από τον φωτογραφικό φακό κατά την επιβίβασή της στη θαλαμηγό «Christina O» που άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το τελευταίο μέρος των γυρισμάτων επί ελληνικού εδάφους.

Στο πλευρό της Αντζελίνα Τζολί βρίσκονται και οι γιοι της Μάντοξ και Παξ, οι οποίοι, μάλιστα, είναι μέλη της παραγωγής της ταινίας, ενώ έχουν εργαστεί σε αρκετές από τις ταινίες στις οποίες παίζει η μητέρα τους.

Μάλιστα, στην ταινία «Maria» ο 22χρονος Μάντοξ και ο 19χρονος Παξ έχουν αναλάβει χρέη βοηθού σκηνοθέτη.

Τις προηγούμενες ημέρες οι δύο γιοι της Αντζελίνα Τζολί βρέθηκαν στο Κατάκολο, όπου γευμάτισαν παρέα με άλλα μέλη της παραγωγής σε γνωστή ψαροταβέρνα.

Οι δύο νεαροί μίλησαν με τον κόσμο που γευμάτιζε στο εστιατόριο και τους προσέγγισε, ενώ ο Μάντοξ φωτογραφήθηκε και με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο οποίος ανήρτησε το σχετικό στιγμιότυπο στα social media.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Γονίδης: «Λουκέτο» στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά (video)

Netflix: Αντιδράσεις με τη δήλωση της Μίλι Μπόμπι Μπράουν για το Stranger Things – «Είμαι έτοιμη να πω ευχαριστώ και αντίο»

Σαμπρίνα: Πώς αντέδρασε μετά τη σύλληψη του Παναγιώτη Λιαδέλη και του γιου τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:14