search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:33
MENU CLOSE

«Έφυγε» ο Αίας Μανθόπουλος: Η πολυτάραχη προσωπική ζωή του και η ατάκα που παραμένει αξέχαστη από τη σειρά «Δύο Ξένοι»

17.10.2023 19:51
MANTHOPOULOS_17_10_2
NDP

Πολυτάραχη, με στιγμές που τον πλήγωσαν βαθιά, ήταν η προσωπική ζωή του ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου ο οποίος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 61 ετών, μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη. Τι γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή και ποια ατάκα από την σειρά «Δύο Ξένοι» παραμένει ακόμα αξέχαστη.

Τη δεκαετία του ‘90 ο Αίας Μανθόπουλος υπήρξε ένας από τους πλέον περιζήτητους ζεν πρεμιέ της εποχής και πρωταγωνιστούσε συχνά σε εξώφυλλα περιοδικών με αφορμή τις σχέσεις του με πανέμορφες γυναίκες.

Η πρώτη του μεγάλη σχέση που πήρε δημοσιότητα ήταν αυτή με την με τη Miss Young 1994 Αγάπη Ασπρίδου. Παρόλο που οι δυο τους υπήρξαν πολύ ερωτευμένοι η σχέση τους δεν είχε διάρκεια.

Στις αρχές του 2000 μία ακόμη γυναίκα από τον χώρο του μόντελινγκ μπαίνει στη ζωή του. Πρόκειται για την Δέσποινα Παπαθανασίου. Ο έρωτας τους γεννήθηκε σε ένα πάρτι, σε μπαρ του Κολωνακίου, και οδήγησε σε γάμο αλλά και στην απόκτηση ενός παιδιού. Παρ’ όλα αυτά, πριν ακόμη γεννηθεί το αγοράκι τους, η σχέση των δυο τους είχε διαρραγεί. Δυστυχώς οι αγεφύρωτες διαφορές που υπήρχαν ανάμεσά τους τούς έσυραν σε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, με πολλά και δύσκολα «επεισόδια» ενώ ο Αίας Μανθόπουλος αναγκάστηκε να μείνει, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μακριά από τον γιο του. Όλη αυτή η ιστορία αποτέλεσε την πιο βαθιά πληγή της ζωής του, μια πληγή που παρέμενε ανοιχτή και επηρέασε βαθιά τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική του ζωή.

Μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο με το μοντέλο Ελπίδα Κοντομάρου ο Αίας Μανθόπουλος φάνηκε να βρίσκει την προσωπική ηρεμία που τόσο είχε ανάγκη στο πλευρό της Στέλλας Τσιάτσιου, με την οποία πορεύτηκαν από κοινού για κάποια χρόνια.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν, απέκτησαν δύο παιδάκια και μετακόμισαν στη Λάρισα για ένα χρονικό διάστημα μιας και εκείνος εργαζόταν σε θέατρο της πόλης. Κατά την διάρκεια του γάμου τους μάλιστα έκαναν και μια επένδυση στην Ρουμανία μετατρέποντας σε πολυτελές ξενοδοχείο ένα εντυπωσιακό οίκημα. Ωστόσο, ούτε αυτή η σχέση έμελε να μακροημερεύσει καθώς το ζευγάρι χώρισε το 2012.

Τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του βρισκόταν η Ελισάβετ Σταματοπούλου, μια γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του στα δύσκολα και τον στήριξε μέχρι την τελευταία του πνοή.

Το δάγκωμα του σκύλου και οι πλαστικές επεμβάσεις

Μία επίσης πολύ δύσκολη περιπέτεια βίωσε ο Αίας Μανθόπουλος πριν από περίπου μια δεκαετία, όταν ένα αδέσποτο σκυλί το οποίο πήγε να χαιδέψει, τού επιτέθηκε και τον τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο. Οι βλάβες που υπέστη ο ηθοποιός ήταν πολύ σοβαρές και χρειάστηκαν μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να γίνει η τελική αποκατάσταση.

Παρά το επίπονο αυτό ατύχημα που είχε, όμως, η αγάπη του Αίαντα Μανθόπουλου για τα ζώα δεν μειώθηκε ούτε στο ελάχιστο. Στο σπίτι του μάλιστα στην Παιανία φιλοξενούσε αρκετά ζώα, κυρίως σκυλιά, τα οποία φρόντισε με περισσή αγάπη.

«Στους “Δύο ξένους” πέρασα τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου»

Αξίζει πάντως να σημεωθεί πάντως ότι ο ηθοποιός όπως είχε δηλώσει στη σειρά «Δύο Ξένοι» είχε περάσει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

«Στη συγκεκριμένη σειρά πέρασα τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Δεν θα ξεχάσω μια μέρα, τότε που παιζόταν το σίριαλ, ήμουνα στη Λεωφόρο Μεσογείων σταματημένος με το αυτοκίνητο μου και ξαφνικά ακούω να φρενάρει ένα αυτοκίνητο δίπλα μου και βλέπω από τα παράθυρα να βγάζουν όλοι τα κεφάλια τους και να φωνάζουν ρυθμικά «Βρε Αία! Βρε Αία!». Πραγματικά γινόταν ένας χαμός τότε με το σίριαλ αλλά και με τη συγκεκριμένη ατάκα», ανέφερε ο ηθοποιός μιλώντας για την εμπειρία του στους «Δύο Ξένους».

Διαβάστε επίσης:

Αντζελίνα Τζολί: Σε ψαροταβέρνα στο Κατάκολο οι γιοι της διάσημης ηθοποιού (Photo)

Σαμπρίνα: Πώς αντέδρασε μετά τη σύλληψη του Παναγιώτη Λιαδέλη και του γιου τους

Αντζελίνα Τζολί: Τελευταία μέρα γυρισμάτων στην Ελλάδα – Επιβιβάστηκε στο «Christina O» (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:33