search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:19
MENU CLOSE

Γάζα: Νεκρός διοικητής της Χαμάς, μεταδίδει το Al Jazeera

21.10.2023 19:52
HAMAS

Διοικητής της Χαμάς σκοτώθηκε μαζί με την οικογένειά του στο σπίτι του στη Γάζα σε ισραηλινή επιδρομή, μεταδίδει το Al Jazeera.

Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Talal al-Hindi, διοικητής των Ταξιαρχιών al-Qassam, σκοτώθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Fadwa, την κόρη του, Isra, και την ανιψιά του, Bara, στη διάρκεια ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής στο σπίτι του στο κέντρο της Γάζας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες είχε σκοτωθεί επίσης ο αρχηγός των Εθνικών Δυνάμεων Ασφαλείας της Χαμάς, Τζεχάντ Μέιζεν, μαζί με μέλη της οικογένειάς του, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης.

Τέλος, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, στη διάρκεια άλλου χτυπήματος από τον ισραηλινό στρατό, σκοτώθηκε η Jamila Abdallah Taha al-Shanti, μέλος του Παλαιστινιακού Νομοθετικού Συμβουλίου και η πρώτη γυναίκα στο πολιτικό γραφείο της Χαμάς.

Διαβάστε επίσης:

Ισραήλ: «Συζήτηση για τους ομήρους μόνο αν σταματήσουν οι επιθέσεις στη Γάζα» λέει η Χαμάς – Τι απαντά ο Ισραηλινός στρατός

Τηλεφωνική επικοινωνία Ζελένσκι – Ερντογάν για Μεσανατολικό και Ουκρανία

Μελόνι: «Η αντίδραση ενός κράτους δεν πρέπει να εμπνέεται από αίσθημα εκδίκησης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:19