search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:12
MENU CLOSE

Φάμελλος για υποκλοπές: «Τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι»

25.10.2023 15:47
FAMELLOS
Eurokinissi

«Πρόσκληση» για ανάληψη κοινής πρωτοβουλίας με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης των υποκλοπών, απηύθυνε στα κόμματα ο Σωκράτης Φάμελλος.

Σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ανησυχία του για τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με αφορμή τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας από την εισαγγελία Πρωτοδικών στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και επεσήμανε την ανάγκη επίσπευσης της έρευνας της Δικαιοσύνης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να εξασφαλίσει πως τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι», είπε και κάλεσε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να εξαντλήσουν από κοινού όλα τα κοινοβουλευτικά εργαλεία που υπάρχουν για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, μέσω Predator και των παράνομων επισυνδέσεων της ΕΥΠ.

Για να καταλήξει: «Ζητούμε να χυθεί άπλετο φως σε όλες τις πτυχές του σκανδάλου των υποκλοπών γιατί σχετίζεται με την δημοκρατία μας, με τους θεσμούς μας, με την λειτουργία των ανεξάρτητων αρχών».

Διαβάστε επίσης:

Πυρετώδεις διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζoυν οι ομάδες Αχτσιόγλου και Παππά, αγωνία για τα γκάλοπ

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν βλέπει εμφύλιο η Κουμουνδούρου, αλλά στελέχη που έχουν δρομολογήσει νέο κόμμα, με νέο καταστατικό και αρχηγό

Δύο χρόνια χωρίς τη Φώφη Γεννηματά – Η ανάρτηση Ανδρουλάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:07