ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:24
MENU CLOSE

Πλημμυρισμένη η Πανόρμου από εκατοντάδες… «μακαρονάδες» μέχρι αργά τα μεσάνυχτα - Ατέλειωτες οι ουρές για ένα δωρεαν πιάτο ζυμαρικών (Video)

26.10.2023 08:54

Δεν είχαν προηγούμενο οι ουρές που σχηματίστηκαν χθες στη Πανόρμου και μέχρι ακρετά μετά τα μεσάνυχτα εξώ απο γνωστή αλυσίδα σπαγγετερίας.

Οι Ελληνες ως γνωστόν είναι μακαρονάδες. Και τιμησαν την ημέρα δεόντως.

Οι ουρές που είχαν σχηματιστεί ήταν αδιανόητα μεγάλες, με κάποιους να περιμένουν πάνω από μία ώρα ώστε να απολαύσουν ένα δωρεάν γεύμα ζυμαρικών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων για αρκετή ώρα διεξαγόταν με μεγάλη δυσκολία. Σε συνδυασμό, δε, με το γεγονός ότι χθες ήταν παραμονή του Αγίου Δημητρίου, και στην περιοχή υπηρχε παζάρι γύρω από τον ομώνυμο ναό, η κατάσταση για τους οδηγούς που επέλεξαν την Πανόρμου ήταν αφόρητη.

@dimitris_skiftas Μακαρονάκι φάγαμε?😅🍝 @Mailo’s – The Pasta Project – #skg #pasta #mailos #makaronieixame #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – dimitris_skiftas

Ανάλογες ουρές υπήρξαν και σε αλλες πόλεις – όπως πχ στα Γιάννενα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών καθιερώθηκε το 1998 για να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό τη γευστική και θρεπτική αξία των ζυμαρικών και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Σε ποιές περιοχές θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες (Video)

Μηχανική βλάβη σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο προς Λέρο -Έβγαζε καπνό από την μηχανή

Χαμόγελο του Παιδιού για τα δύο νεκρά βρέφη στην Αχαΐα: Προβληματίζει ότι πέθαναν με παρόμοιο τρόπο μέσα σε ένα χρόνο

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:24
Exit mobile version