search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 19:41
MENU CLOSE

Στέλιος Ρόκκος: «Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι» (Video)

22.05.2024 13:21
rokkos-satti-new

Για την απώλεια του αδερφού του μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος, ενώ τόνισε ότι έχει αναθεωρήσει πολλά πράγματα, φροντίζοντας να ζει έντονα την κάθε στιγμή.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη Μαρίνα Σάττι, όπως επίσης και στο πολυσυζητημένο χασμουρητό της την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

«Τη λατρεύω χωρίς να την ξέρω. Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι, την είχα πάρει τηλέφωνο για να χρησιμοποιήσω τη Μάντισσα σε ένα πρότζεκτ με τη Μελίνα Ασλανίδου, ελπίζω να μη με είχε παρεξηγήσει τότε. Η Μαρίνα είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε, η εικόνα της είναι μεγαλύτερη από το τραγούδι. Λάτρεψα την αντίδραση και το χασμουρητό της, μακάρι να ήταν πολιτική αντίδραση» είπε χαρακτηριστικά.

«Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται κάποια πράγματα στη ζωή. Ένα θα σου πω, ότι τον τελευταίο καιρό “τρώω” τη ζωή με το κουτάλι. Στη Λήμνο αράζω και συζητάω με έναν άνθρωπο, ο οποίος μου έμαθε τη θεωρία του μέτρου. Έχω πάρει μια μοτοσυκλέτα και γυρνάω όλη την Ευρώπη με τη Λελέ. Έχω σταματήσει το κάπνισμα, είχα μόνο μία επιλογή, να ζήσω ή να πεθάνω» πρόσθεσε, αναφερόμενος στις αλλαγές που έχει κάνει τη ζωή του τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε επίσης:

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σεζόν του «And Just Like That» – Οι πρώτες φωτογραφίες (Video/Photos)

Λίντσεϊ Λόχαν: Στη Μύκονο η Χολιγουντιανή σταρ! (Video)

Δώρα Χρυσικού: Θυμάται τη μέρα που νίκησε τον καρκίνο και συγκινεί – Η ανάρτηση στο Instagram

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 19:37