ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 09:31
MENU CLOSE

Έρικ Τζένσεν: Με καρκίνο 4ου σταδίου διαγνώστηκε ο ηθοποιός του «Walking Dead» - H καμπάνια στο GoFundMe

27.10.2023 19:06

«Αφού επέζησε ως εκ θαύματος από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο μόλις πριν από ενάμιση χρόνο, ο αγαπημένος μας Έρικ Τζένσεν μόλις διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου σταδίου IV» αναφέρει η σελίδα στο GoFundMe. Η οικογένεια και οι φίλοι του Έρικ Τζένσεν ζητούν τη στήριξη του κόσμου καθώς ο ηθοποιός υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο.

Η οικογένεια ελπίζει να συγκεντρώσει συνολικά 300.000 δολάρια, σημειώνοντας ακόμη ότι μετά τη διάγνωση του ανευρύσματος και του καρκίνου του Τζένσεν, η οικογένειά του βρίσκεται πλέον «σε εξαιρετικά επισφαλή οικονομική θέση και χρειάζεται μεγάλη βοήθεια για να τα καταφέρουν τον επόμενο χρόνο».

Ο Scott Gimple, εκτελεστικός παραγωγός για το «The Walking Dead», δημοσίευσε τη Δευτέρα έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα δωρεών του Τζένσεν, καλώντας για οικονομική βοήθεια.

Ο Έρικ Τζένσεν έχει παίξει μεταξύ άλλων και στις σειρές «For Life», «The Equalizer» και «Mindhunter» και έχει μια κόρη 13 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Μίλησε για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του – Η παρέμβαση του Πασχάλη Τερζή που τον συγκίνησε (Videos)

Νέγρος του Μοριά: Ο μουσικός που «παντρεύει» την τραπ με τη ρεμπέτικη μουσική (Videos)

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Μίλησε για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του – Η παρέμβαση του Πασχάλη Τερζή που τον συγκίνησε (Videos)

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 09:30
Exit mobile version