search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:49
MENU CLOSE

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Μίλησε για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του – Η παρέμβαση του Πασχάλη Τερζή που τον συγκίνησε (Videos)

27.10.2023 18:39
papargiropoulos-new

Συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, που όπως έγινε γνωστό, έχασε την πολυτελή του βίλα στη Γλυφάδα σε πλειστηριασμό.

«Ανοίχτηκα στις δουλειές μου πολύ. Ήθελα να φτιάξω, είχα το δαιμόνιο μέσα μου. Η δουλειά μου πήγαινε καλά μέχρι που ήρθε το μνημόνιο. Τότε φτάσαμε να δουλεύουμε 1,5 μέρα τη βδομάδα. Κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να σηκώσω τα χέρια ψηλά. Τουλάχιστον με τους συνεργάτες μου ήμουν πάντα καθαρός και πάντα ωραίος και δεν χρωστάω μια δραχμή», είπε ο κ. Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Υποστηρικτικοί ήταν διάσημοι φίλοι του κ. Παπαργυρόπουλου

«Έχω λυπηθεί πάρα πολύ με αυτό που έχει γίνει με το σπίτι, πιστεύω ότι σε έναν διακανονισμό θα έπρεπε να βρεθεί μία λύση, είναι άνθρωπος που έχει προσφέρει», είπε η Πέγκυ Ζήνα, η οποία αποκάλυψε και το πόσο γενναιόδωρος υπήρξε ο επιχειρηματίας με το προσωπικό του.

Όταν είχαν συνεργαστεί, αποκάλυψε η τραγουδίστρια, είχε δώσει ποσοστά σε όλο το προσωπικό, πάνω από 300 οικογένειες. Οι άνθρωποι έφτιαξαν τη ζωή τους. Οποιοσδήποτε άλλος επιχειρηματίας θα είχε κρατήσει για τον εαυτό του. Την τελευταία ημέρα με περίμενε ένα αμάξι με μία κορδέλα. Ένας άνθρωπος καθόλου μίζερος», πρόσθεσε. 

Στενοχωρημένη με την εξέλιξη του πλειστηριασμού εμφανίστηκε η Ελένη Φιλίνη αλλά και ο Δημήτρης Κοντολάζος. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε τον επιχειρηματία να βάλει τα κλάματα, αποκαλύπτοντας ότι έχει γράψει ένα τραγούδι γι’ αυτόν, που μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει, γιατί ήταν να το ερμηνεύσει ο Πασχάλης Τερζής αλλά προέκυψαν προβλήματα υγείας.

Συγκίνηση με τον Πασχάλη Τερζή

Λίγο αργότερα στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο Πασχάλης Τερζής, με τους δύο άνδρες να συνομιλούν σε κλίμα συγκίνησης.

«Χαρά δικιά μου για τον Αργύρη παρότι είναι η κατάσταση έτσι, στεναχωριέμαι γιατί ήταν πραγματικά ο άρχοντας της νύχτας. Είναι ψυχάρα. Από τους καλύτερους που γνώρισα στη νύχτα. Εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα. Είναι δυνατό παιδί παρόλο που πέρασε πάρα πολλά. Για εμένα είναι ο καλύτερος. Πέρασα 3 καλοκαίρια θαύμα. Μου έκανε δώρο ένα σκάφος μια φορά. Τώρα ήρθαν ανάποδα οι στιγμές, αλλά θα το ξεπεράσει», ανέφερε ο Πασχάλης Τερζής και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε για τον τραγουδιστή με μεγάλη συγκίνηση. 

«Είναι αδελφός μου. Με τον Πασχάλη μιλάμε μία – δύο φορές τη βδομάδα, λέμε τα καλαμπούρια μας. Τον θεωρώ και εγώ φίλο», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Φωκάς: Σε κέντρο αποκατάστασης ο ηθοποιός – Η ανάρτηση της συζύγου του (Photo)

Νέγρος του Μοριά: Ο μουσικός που «παντρεύει» την τραπ με τη ρεμπέτικη μουσική (Videos)

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πριν μια ώρα μου επιδόθηκε χαρτί κατάσχεσης του σπιτιού μου στην Κηφισιά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31