search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:24
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 24χρονης – «Καλύτερα να πέθαινα εγώ, όχι εκείνη»

27.10.2023 16:37
thessaloniki_24xroni_2710_1920-1080_new
credit: thesstoday.gr

«Καλύτερα να πέθαινα εγώ, όχι η Ειρήνη μου», είπε ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης κοπέλας που πέθανε από ηλεκτροπληξία στη μπανιέρα του διαμερίσματός της στη Θεσσαλονίκη.

Ο σύντροφος της κοπέλας μίλησε στο GRTimes και ανέφερε πως σήμερα, η Ειρήνη είχε τα γενέθλιά της, θα έκλεινε τα 24 χρόνια, αλλά αντί αυτού θα γίνει κηδεία.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το νεαρό κορίτσι είχε σημάδια ηλεκτροπληξίας.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχαν αποφασίσει να παντρευτούν τον επόμενο χρόνο, ενώ κοιτώντας τη βέρα του αναπολεί τις όμορφες στιγμές που πέρασε με την 24χρονη. «Ήταν απόφαση ζωής» να ενωθούν ως ζευγάρι, «μια σχέση καρμική», λέει.

«Έφυγε ένα κομμάτι από τη ζωή μου, έφυγε ο άγγελός μου, έφυγε η πριγκίπισσα μου, έφυγε η γυναίκα της ζωής μου. Χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να γίνει το κακό την ώρα που έκανε μπάνιο έπαθε ηλεκτροπληξία, αυτό έδειξε άλλωστε και η νεκροψία.

Μακάρι να ήταν εδώ η Ειρήνη μου, και να μη ζούσα εγώ, αλήθεια το λέω αυτό. Για μένα δεν υπάρχει κάτι πια, μόνο θλίψη και πόνος που έχασα τον άνθρωπο μου, το κορίτσι μου, την αγκαλιά μου. Η Ειρήνη ήταν η ίδια μου η ζωή.

Σήμερα στα γενέθλιά της της έφερα λουλούδια όπως έκανα πάντοτε, της άρεσαν τα λουλούδια. Βλέπετε την τούρτα των γενεθλίων της, από προχθές την είχα παραγγείλει για να της κάνω έκπληξη με μια γατούλα στο κέντρο αφού και οι δύο μας αγαπούσαμε τα γατάκια και ταΐζαμε ακόμη και τα αδέσποτα της γειτονιάς μας.

Μικρό και απλό το σπίτι μας αλλά είχε όλα αυτά τα χρόνια αγάπη μόνο αγάπη. Στο τελευταίο αντίο ετοίμασα το νυφικό που δεν πρόλαβε να φορέσει στην εκκλησία ως νύφη στο πλευρό μου και αντί για κόλλυβα θα μοιράσω μπομπονιέρες. Αντίο ψυχή μου, αντίο καρδιά μου», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος παιδιών στην Αχαΐα: Τις επόμενες ημέρες ο γονιδιακός έλεγχος – Αναμένεται να καταθέσουν συγγενείς της οικογένειας

«Κάνεις δεν θα σταματήσει την ομαλή λειτουργία του Βενιζέλειου νοσοκομείου» – Τι απαντάει το υπουργείο Υγείας στην παραίτηση του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου (video/photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09