search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:27
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Από ηλεκτροπληξία πέθανε η 24χρονη – Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή (videos)

27.10.2023 11:14
thessaloniki_24xroni_2710_1920-1080_new
credit: thesstoday.gr

Από ηλεκτροπληξία πέθανε η 24χρονη, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματός της στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας στη Θεσσαλονίκη, όπως διαπιστώθηκε από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα.

Όπως αναφέρει το voria.gr η αιτία θανάτου, όπως αναγράφεται, είναι εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο δεξί πόδι της 24χρονης.

Ωστόσο, χρήζει περαιτέρω διερεύνησης και, για τον λόγο αυτό, θα γίνουν ιστολογικές εξετάσεις για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία. 

Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί το ηλεκτρικό ρεύμα όταν έρχεται σε επαφή με το νερό αλλάζει την εικόνα της εξέτασης και αυτή μπορεί να βγει εντελώς αρνητική, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Η 24χρονη έφερε μία κάκωση στο αριστερό της χέρι, όπως σφήνωσε κοντά στην τουαλέτα ως αποτέλεσμα της πτώσης. 

Το ενδιαφέρον των αρχών στρέφεται τώρα στην αυτοψία που θα πραγματοποιήσει o ηλεκτρολόγος στο σπίτι.

Το χρονικό

Ο 56χρονος σύντροφός της, βρήκε την κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της στο μπάνιο. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε γύρω στη 1.30 το μεσημέρι. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της στην περιοχή του Ιερού Ναού Παναγίας Λαοδηγήτριας, εντόπισαν τη σορό της στο μπάνιο.

Αυτά που έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα είναι πως η κοπέλα ήταν μόνη στο σπίτι όταν έγινε το κακό, καθώς ο σύντροφός της πετάχτηκε για λίγα λεπτά μέχρι το σούπερ μάρκετ για να πάρει τροφή για τα ζώα της γειτονιάς.

Ο σύντροφος της 24χρονης δήλωσε: «Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα».

«Ο σύντροφος της έφυγε για λίγα λεπτά από το σπίτι μέχρι το σούπερ μάρκετ ώστε να πάρει τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισε, τη βρήκε νεκρή. Ο ίδιος υπέθεσε ότι πρόκειται για ηλεκτροπληξια. Είπε ότι η κοπέλα έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι το σώμα της ήταν “καθαρό” και δεν είχε σημάδια. Όλοι εδώ στην γειτονιά έχουμε σοκαριστεί», είπε στο ThessToday γνωστή της κοπέλας.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια – Η Ειρήνη ήταν γερή»

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στην κάμερα του Live News, λέγοντας πως δεν πιστεύει τίποτα και κανέναν και περιμένει επίσημες απαντήσεις. Μέχρι την Τετάρτη (25/10) όταν και ενημερώθηκε για τον θάνατο της κόρης του, πίστευε ότι η 24χρονη ζει στην Κέρκυρα με τον σύντροφό της κι όχι στη Θεσσαλονίκη.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια. Η Ειρήνη ήταν γερή», δήλωσε ο πατέρας της 24χρονης. Όπως είπε, η τραγική είδηση τον έχει κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. «Δεν είχε πρόβλημα υγείας η Ειρήνη. Δεν μπορώ να το καταλάβω», είπε.

«Θέλω να λάμψει η αλήθεια και τίποτα άλλο. Για ποιο λόγο “έφυγε” η αδερφή μου», δήλωσε ο αδερφός της 24χρονης.

«Δεν μπορώ να το καταλάβω», τόνισε ο πατέρας της 24χρονης. «Εγώ όταν μιλούσα με την Ειρήνη μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», ανέφερε.

«Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία», σημείωσε ο αδελφός της.

Διαβάστε επίσης:

Άνω Λιόσια: Ξημέρωμα τρόμου για 79χρονο – Ήρθε αντιμέτωπος με τρεις κουκουλοφόρους μέσα στο σπίτι του

Κρήτη: Χαροπαλεύει στο Θριάσιο ελαιοχρωματιστής που υπέστη ηλεκτροπληξία

Αλλαγή ώρας την Κυριακή – Πάνε «πίσω» τα ρολόγια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:26