search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:35
MENU CLOSE

Μάθιου Πέρι: Η συγκινητική φωτογραφία με την άδεια πολυθρόνα από τα «Φιλαράκια» που έγινε viral

30.10.2023 19:02
PERI-NEW

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης του ξαφνικού θανάτoυ του Μάθιου Πέρι, τα social media έχουν πλημμυρίσει με αναρτήσεις αφιερωμένες στον ηθοποιό.

Ανάμεσα σε πολλές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, υπάρχει μία που έγινε viral. Αποτελεί στιγμιότυπο από ένα επεισόδιο όπου ο Τσάντλερ και ο κολλητός του φίλος Τζόι είχαν τσακωθεί.

Σε μία σκηνή, ο Τζόι βλέπει κάτι αστείο στην τηλεόραση και γυρνάει προς την πολυθρόνα στην οποία καθόταν πάντα ο φίλος του. Εκείνος, όμως, δεν ήταν εκεί.

Tα «Φιλαράκια» ετοιμάζουν κοινή δήλωση

Κοινή δήλωση ετοιμάζουν οι πρωταγωνιστές του «Friends» για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, καθώς η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ματ Λεμπλάνκ, η Λίσα Κούντροου και ο Ντέιβιντ Σουίμερ ήταν για χρόνια στο πλευρό του ηθοποιού, ακόμη και μετά το τέλος της δημοφιλούς σειράς.

Κανείς από αυτούς δεν έχει εκφραστεί ακόμα δημόσια για την ξαφνική απώλεια, ωστόσο όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Κίνσεϊ Σόφιλντ, πρόκειται να το κάνουν με μια κοινή δήλωση τις επόμενες μέρες.

«Δουλεύουν αυτή τη στιγμή πάνω σε αυτό. Υποφέρουν από τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι, λένε όταν ήταν σαν αδερφός τους και ότι τον προστάτευσαν σε κάποιες από τις δύσκολες στιγμές του», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θεωρούν πως είναι πολύ άδικο, κανείς δεν το περίμενε. Θεωρούσαν πως είναι σε καλή κατάσταση, ότι βίωνε κάποια από τα καλύτερά του χρόνια».

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: «Ασαφής» η αιτία θανάτου του – Αναμένεται η τοξικολογική

Mάθιου Πέρι: Κοινή δήλωση ετοιμάζουν οι πρωταγωνιστές του «Friends» για τον θάνατό του

Ελένη Μενεγάκη: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της στον «αέρα» της εκπομπής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:31