search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:01
MENU CLOSE

Σασμός: Ο Νικηφόρος ξεψυχά στα χέρια της μάνας του – Συγκλόνισε ο σπαρακτικός θρήνος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου (Videos)

31.10.2023 10:11
sasmos-new

Μια σκηνή πολύ έντονη συναισθηματικά παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Σασμού στο χθεσινό επεισόδιο, με τον Νικηφόρο να αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της μητέρας του.

«Αγόρι μου, αγάπη μου γλυκιά, εδώ είμαι, ψυχή μου. Δεν πάω πουθενά. Κράτα γερά, θα περάσει κι αυτή η περιπέτεια και δεν θα σε αφήσω ποτέ ξανά» είναι τα τελευταία λόγια της Βασιλικής με τον γιο της να ξεψυχά αμέσως μετά.

Εκείνη μόλις συνειδητοποιεί ότι το παιδί της δεν είναι πια στη ζωή ξεσπά σε κραυγές, εκλιπαρώντας τους γιατρούς να τον φέρουν πίσω. Ωστόσο, είναι αργά με τα ουρλιαχτά της να ακούγονται μέχρι την αίθουσα αναμονής, όπου περιμένουν Αστέρης, Μαθιός, Αργυρώ και Καλλιόπη.

Η ερμηνεία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στην εν λόγω σκηνή συγκλόνισε τους τηλεθεατές οι οποίοι κατέκλυσαν το διαδίκτυο με αποθεωτικά σχόλια για τον σπαρακτικό της θρήνο ως μητέρα του Νικηφόρου στη σειρά.

«Ένα Όσκαρ στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου», «Μας τσάκισε απόψε», «Ανατρίχιασα ρε Μαριλίτα» είναι λίγα μόνο από τα σχόλια που άφησαν οι χρήστες του Twitter στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Διαβάστε επίσης:

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ενδιαφέρεται να μπει στην πολιτική: Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά (video)

Μάθιου Πέρι: Το «αντίο» της πρώην συντρόφου του – «Matty, νιώθω ανακούφιση που ησύχασες…» (photo)

Ο Μικρούτσικος λέει τον Light «ανύπαρκτο» και ο τράπερ απαντά με «ΚΑΠΗ» και «μαγκούρες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:58