search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:43
MENU CLOSE

Ο Μικρούτσικος λέει τον Light «ανύπαρκτο» και ο τράπερ απαντά με «ΚΑΠΗ» και «μαγκούρες» (Video)

31.10.2023 08:55
mikroytsikos-light-new

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα σχόλια του Light για το τραγούδι «Ντερμπεντέρισσα» με πολλούς να επισημαίνουν ότι τελικά μάλλον ήταν λάθος επιλογή για την παραγωγή του fame story να επιλέξει έναν τράπερ ως κριτή.

Μεταξύ αυτών, και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος εκφράζοντας την άποψή του μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ξέσπασε χαρακτηρίζοντας τον τράπερ «ανύπαρκτο» και σε κάθε περίπτωση πολύ λίγο για να κρίνει κομμάτια δημιουργών και συνθετών που έχουν αφήσει ιστορία στην ελληνική μουσική.

«Εγώ στην αρχή είχα χαρακτηρίσει ως έξυπνη την κίνηση του σταθμού να βάλει τον Light στην κριτική επιτροπή. Τον βάλανε, λοιπόν, και παραδέχομαι ότι εκφράζει ένα κομμάτι της νεολαίας με μια ραπ-τραπ, η οποία από τη βωμολοχία πηγαίνει στο βρωμόξυλό στα βραβεία. Εγώ το βρήκα ελκυστικό να διαφωνήσει, αλλά το να τους “καπελώσει” όλους και να μας λέει τι είναι “boring” με ανυπαρξία επιχειρημάτων, εγώ δεν το δέχομαι. Ο Αντώνης Ρέμος μένει ψύχραιμος; Ο συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους μένει ήρεμος» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άμουσο, είναι άστα να παν’ στο δι@@λο. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζιδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι η ελληνική μουσική, τι είναι ο Μαρκόπουλος, τι είναι ο αδερφός μου. Θα έρθει ο Light να μου ότι είναι “boring”; Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος. Kαι αυτόν να τον έχουμε ως επιτροπή ενός talent show; Που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι Ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας των Εξαρχείων του Light; Είμαι έξαλλος. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από κάποια χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του; Πείτε μου ένα τραγούδι του. Είναι ανήθικο όλο αυτό» κατέληξε.

Τη δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου θέλησε να δώσει ο Light ο οποίος μέσα από ένα ηχητικό μήνυμα που κυκλοφόρησε στο Tik Tok ειρωνεύεται τον παρουσιαστή, προσβάλλει και εν τέλει, εκφράζει ρατσιτσικό λόγο εστιάζοντας στην ηλικία του.

@trapindustry.gr #nerogreco #antreasmikroutsikos #trapindustry #greektv #greektiktok #tv #tileorasi ♬ πρωτότυπος ήχος – TRAP INDUSTRY

«Πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρώμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έχει μαζέψει ομάδα εκεί την Super Κατερίνα και όλα τα…. τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ θα είναι γι’ αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: Χαμός στο Twitter μετά τα post του Μπρέναν για τον θάνατο του ηθοποιού – «Μ’ αρέσει να πεθαίνουν τοξικομανείς»

Θοδωρής Αθερίδης: «Ο Κασσελάκης είναι μία χαρά – Η αριστερά έχει παράδοση στη διάσπαση»

Ο Ντρέικ και η Τζένιφερ Λόπεζ υπογράφουν επιστολή προς τον Μπάιντεν για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13