search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:36
MENU CLOSE

Μάθιου Πέρι: Χαμός στο Twitter μετά τα post του Μπρέναν για τον θάνατο του ηθοποιού – «Μ’ αρέσει να πεθαίνουν τοξικομανείς»

30.10.2023 21:49
mathiou peri thanatos 987- new

Τουλάχιστον άκομψες χαρακτηρίστηκαν οι αναρτήσεις του κωμικού Κέβιν Μπρέναν για τον θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού Μάθιου Πέρι.

Ο πρώην σεναριογράφος των κειμένων του «Saturday Night Live» σχολίασε την είδηση του θανάτου του ηθοποιού της σειράς «Φιλαράκια» και προκάλεσε οργισμένα σχόλια.

«Πνιγμένος στο τζακούζι; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ» έγραψε ο Μπρέναν σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφερόμενος στον τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός.

Σημειώνεται πως αν και η αιτία του θανάτου του Πέρι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, λέγεται πως μάλλον ο σταρ υπέστη καρδιακή προσβολή και στη συνέχεια, πνίγηκε στο τζακούζι του.

Όταν κάποιος σχολίασε «γιατί είναι αστείο να πνιγεί κανείς στο τζακούζι;», εκείνος απάντησε: «Επειδή δεν είναι πολύ βαθιά».

Λίγο αργότερα, κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα στο ΤΜΖ, το οποίο σχολίαζε την ανάρτηση του κωμικού. Εκείνος φυσικά, μετά το εν λόγω άρθρο, επέστρεψε με άλλη μια δημοσίευση.

«Δεν κορόιδευα. Σκέφτηκα ότι ήταν αστείο. Αλλά μου αρέσει, όταν πεθαίνουν οι τοξικομανείς», έγραψε σε δεύτερο tweet του.

Παρά την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί για το χιούμορ του πάνω σε ένα τέτοιο θέμα, εκείνος φαίνεται αμετανόητος, ενώ δείχνει σαν να το απολαμβάνει.

«Έχω γίνει τρεντ;» ρωτά σε άλλη ανάρτησή του. Όσο κι αν το κοινό τον αποδοκιμάζει για την «αναισθησία» του, ο Μπρένταν δείχνει να αδιαφορεί.

«Ελπίζω να μη σε επηρεάσει ποτέ αυτή η ύπουλη ασθένεια», του γράφει ένας άλλος, εννοώντας μάλλον τον εθισμό, από τον οποίο έπασχε ο Μάθιου Πέρι. «Ακούγεται διασκεδαστικό», απάντησε ο κωμικός.

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: Η συγκινητική φωτογραφία με την άδεια πολυθρόνα από τα «Φιλαράκια» που έγινε viral

Ο Ντρέικ και η Τζένιφερ Λόπεζ υπογράφουν επιστολή προς τον Μπάιντεν για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Ισπανία: Ξέσπασε σε κλάματα η βασίλισσα Σοφία γιατί δεν προσκλήθηκε στα γενέθλια της εγγονής της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:34