search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:50
MENU CLOSE

Ισπανία: Ξέσπασε σε κλάματα η βασίλισσα Σοφία γιατί δεν προσκλήθηκε στα γενέθλια της εγγονής της (Video)

30.10.2023 18:44
vasilissa-sofia

Τη συναισθηματική της φόρτιση δεν μπόρεσε να κρύψει η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, ενώ επαινούσε καθηγητή φυσικής που ανακηρύχθηκε πρύτανης με τον οποίο διατηρούσε φιλία για χρόνια.

Πάντως η Daily Mail αποδίδει τα κλάματα της Σοφίας στο γεγονός ότι δεν έχει προσκληθεί από τον γιο της, βασιλιά Φίλιππο ΣΤ, στην ορκωμοσία της κόρης του, πριγκίπισσας Eλεονώρας των Αστουριών, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 18 ετών.

Το παλάτι φέρεται να προσπαθεί να αποφύγει τις αντιδράσεις για τον αμφιλεγόμενο πρώην βασιλιά, ο οποίος παραιτήθηκε υπέρ του γιου του Φελίπε το 2014, και έφυγε εξόριστος στο Άμπου Ντάμπι.

Ούτε ο Χουάν Κάρλος, ούτε η Σόφια θα παρευρεθούν στις δημόσιες εκδηλώσεις αύριο. Και οι δύο πρόκειται να δώσουν το παρόν μόνο στις ιδιωτικές οικογενειακές γιορτές μετά την εκδήλωση.

Για τα γενέθλιά της 18χρονης πριγκίπισσας έχει προγραμματιστεί επίσημη τελετή στο ισπανικό κοινοβούλιο στη διάρκεια της οποίας θα ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα προτού λάβει τα μετάλλια του Κογκρέσου και της Γερουσίας.

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: «Ασαφής» η αιτία θανάτου του – Αναμένεται η τοξικολογική

Mάθιου Πέρι: Κοινή δήλωση ετοιμάζουν οι πρωταγωνιστές του «Friends» για τον θάνατό του

Χαμάς: Έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τρεις ομήρους – Καλούν τον Νετανιάχου να συμφωνήσει σε ανταλλαγή κρατουμένων με τους απαχθέντες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48