search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:09
MENU CLOSE

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ενδιαφέρεται να μπει στην πολιτική: Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά (video)

31.10.2023 09:32
pinelopi-anastasopoulou-evrwekloges

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για το ενδιαφέρον της να ασχοληθεί με την πολιτική, καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show».

Όπως είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, «το έχω σκεφτεί, είναι κάτι που με αφορά πάρα πολύ. Έχω ένα θέμα με το… κομματικό κομμάτι της πολιτικής. Μου αρέσει πολύ να βοηθάω, να είμαι παρούσα, μου αρέσει να ενεργοποιώ και να ενημερώνω τον κόσμο για τα πράγματα που συμβαίνουν, να τους παροτρύνω. Θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά. Είχα προτάσεις για να κατέβω στις εκλογές αλλά ένιωθα ότι δεν ανήκω κάπου. Δεν έχει χρώμα για μένα η αλληλεγγύη, η προσπάθεια και η προσφορά».

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά. Ξέρω ότι αν είναι να κάνεις ουσιαστική δουλειά, θα την κάνεις στην Ευρώπη. Εκεί γίνονται τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν. Πολλές φορές σου κάνουν μία πρόταση, γιατί είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει κάποια πράγματα και θεωρούν ότι αυτό θα φέρει ψήφους. Εμένα αυτό δεν με αφορά».

Διαβάστε επίσης:

Ο Μικρούτσικος λέει τον Light «ανύπαρκτο» και ο τράπερ απαντά με «ΚΑΠΗ» και «μαγκούρες» (Video)

Μάθιου Πέρι: Χαμός στο Twitter μετά τα post του Μπρέναν για τον θάνατο του ηθοποιού – «Μ’ αρέσει να πεθαίνουν τοξικομανείς»

Θοδωρής Αθερίδης: «Ο Κασσελάκης είναι μία χαρά – Η αριστερά έχει παράδοση στη διάσπαση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:06